"Vitsit, mikä ilo" – Keskustan kenttäkin alkaa vapautua korona-ajasta, joten puoluesihteeri pääsi kiertämään

Keskusta

Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen iloitsee siitä, että on päässyt jälleen erään tehtävänkuvansa tärkeimmän asian pariin. Kyseessä on tietenkin kentän kiertäminen.

– Viimeisen viikon sisään olen päässyt Keskustan tilaisuuksiin Etelä-Pohjanmaalle, Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan. Vitsit, mikä ilo on kohdata ihmisiä livenä! Pirkkalainen riemuitsee Facebook-päivityksessään.

Viimeisen viikon sisään olen päässyt Keskustan tilaisuuksiin Etelä-Pohjanmaalle, Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan….

Julkaissut Riikka Pirkkalainen Tiistaina 5. lokakuuta 2021

Koronakriisi iski poliittiseen järjestötoimintaan samalla tavalla kuin yhteiskuntaan muutenkin. Keskustan puoluekokouskin piti pitää maakunnallisilla etäyhteyksillä eräänlaisena hybridimallina syyskuussa 2020.

– Koronan aikana oli kesällä 2020 ja kuntavaalien alla 2021 yleisötilaisuuksia pääosin ulkona, nekin olivat tietysti mukavia etäkokoontumisten keskellä. Mutta kyllä minulle puoluesihteerin työn suola ja sokeri ovat Keskustan omat tilaisuudet, joissa järjestöväen kanssa jumpataan politiikan kysymykset, organisoidutaan vaaleihin ja hoidetaan järjestölliset asiat. Saan niistä valtavasti energiaa, Pirkkalainen kirjoittaa.

– Kiitos näistä tilaisuuksista!