Saarikko hakee jatkokautta keskustan puheenjohtajana – "Tämän puolueen johdossa haluaisin jatkaa"

Keskusta

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko kertoo hakevansa jatkoa puolueen johdossa ensi kesän puoluekokouksessa Lappeenrannassa.

Saarikko kertoi asiasta Ylen Ykkösaamussa sekä Facebookissa.

Ylellä Saarikko sanoi, että työ luottamuksen palauttamiseksi keskustaa kohtaan on vasta aluillaan.

Hän sanoi haluavansa viedä keskustan myös vuoden päästä koittaviin eduskuntavaaleihin. Hän painotti, että keskusta on pärjännyt hänen johdollaan sekä kunta- että aluevaaleissa ennakko-odotuksia paremmin.

Saarikko valittiin keskustan puheenjohtajaksi Oulun puoluekokouksessa syyskuussa 2020.

Facebook-päivityksessään Saarikko korostaa puheenjohtajana kokeneensa, että politiikan tekeminen on ennen kaikkea joukkuelaji.

– Vastuu on ollut valtava ja sen kanssa tuntisin itseni kovin pieneksi, jollei ympärilläni olisi teitä, keskustalaisia ihmisiä eri puolilla maata.

Saarikko painotti, että hän haluaa työskennellä jatkossakin keskustalaisten arvojen ja toimintatapojen eteen.

– Perinteet kannattelevat ja uudistaminen vie eteenpäin, kuten meillä on aina ollut tapana. Juuria ja perinteitä arvostaen, eteenpäin katsoen. Turvaa luoden ja Suomea uudistaen. Niin toimii meidän keskusta. Tämän puolueen johdossa haluaisin jatkaa.

Keskustan puoluekokous järjestetään Lappeenrannassa 10.–12. kesäkuuta 2022.

Hyvät keskustalaiset, ystäväniPolitiikassa on kyse leivästä, terveydestä ja turvasta.Näin totesin vajaa kaksi vuotta…

Julkaissut Annika Saarikko Lauantaina 2. huhtikuuta 2022

Kommentit (3)

  • Muskettisoturi

    Kyllä Nato ja sota kiimaiset ihmiset nyt hehkuttaa NATO:n puolesta, ja ollaan unohdettu kokonaan lupaus, että asiasta tehdään kansanäänestys. Nyt nämä politikot ovat vienässä kansalta vallan tässä asiassa. Näyttävät pitävän äänestäjiä niin tyhminä, että ei heidän voi antaa tämmöistä asiaa ratkaista, vaan kyllä se pitää tehdä ilman kansan tahtoa, ja näin tuntevat politiikot itsensä taas viisaiksi, vaikka ovat lupauksensa pettäneet. Ei yhtään ääntä seuraavissa vaaleissa politiikoille, joiden mielestä kansanäänestystä ei tarvita NATO liittymisessä. Älkää antako näiden USA ja NATO kiimassa olevien politiikkojen harhauttaa teitä valhellisilla puheilla. Jos olet valmis sotaan, äänetä NATOA, joka on perustamisen jälkeen ollut osallisena 80% sodista II maailmansodan jälkeen! Mutta kun nyt media ja päättäjät ovat niin nato kiimassa, että on vaikea uskoa heidän kykenevän tekemään oikeita ratkaisuja, ja se vähättely äänestäjiä kohtaan tulee heille myös näyttää tämän asian yhteydessä. Älä anna median ja politikkojen harhauttaa sinua, tämä sota ja kauppasaarto on ollut tiedossa jo noin 10 vuotta. USA:n ja EU:N aikaansaannosta, mitä nyt työnnetään Venäjän syyksi yksin. Lukekaa vähän liuskekaasun markkinoinnista.

  • Lukija69

    Keskustan ei pidä päättää NATO-jäsenyydestä ilman puoluekokouksen päätöstä.

  • LASSILA SATU

    Juhlapuheet on juhlapuheita. Teot ratkaisevat. Näyttää siltä, että Natoon ollaan menossa ilman että 99,99 %:lla suomalaisista on siihen mitään sanomista. Ei edes keskustan jäsenillä.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen