Keskustaedustaja järkyttyi rokotekritiikistä: "Miten eksyksissä perussuomalaiset onkaan?"

Korona

Keskustan kansanedustaja Joonas Könttä on huolissaan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan Mika Niikon (ps.) rokotevastaisista kannanotoista.

– Huolestuttavaa, että ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajan fokus on kritisoida rokotteita ja siten myös tiedettä, vaikka globaali pandemia ratkeaa nimenomaan tieteen avulla.

– Miten eksyksissä perussuomalaiset onkaan, edustaja hämmästelee Twitterissä.

Könttä on tyrmistynyt Niikon tviitistä, jossa tämä kirjoittaa ihmisten sairastuneen koronarokotteesta. Niikko toteaa useiden kuolleen pian rokotteen ottamisen jälkeen.

Niikko on avannut rokoteajatteluaan vastauksessaan toimittaja Sanna Ukkolalle, joka kertoo yllättyneensä siitä, kuinka paljon Suomessa on ihmisiä, jotka ovat ”valmiita uskomaan mihin tahansa huuhaahan ja disinformaatioon ja kiistämään tieteen”.

Perussuomalaisten Niikko ei sulata Ukkolan näkemystä.

– Ei kannattaisi luennoida huuhaasta ihmisille jotka ovat vakavasti sairastuneet rokotteesta ja useita on jopa kuollut pian rokotten jälkeen. Miten eksyksissä toimittajat onkaan kun lähes 100% nielee kaiken lääkeyhtiöiden eri kavavia pitkin suoltaman valheen tutkimatta asiaa?