Terhi Ala-Keturi keskustanuorten kippariksi Pirkanmaalla

Keskustanuoret

Pirkanmaan Keskustanuoret piti syyskokouksensa Tampereella Pirkanmaan Keskustajärjestöjen piiritoimistolla 17.11. Järjestökoneisto on pyörähtänyt yhden kierroksen eteenpäin ja uudet toimijat vuodelle 2022 on valittu, piiri sanoittaa tiedotteessaan. Puheenjohtajaksi valittiin Terhi Ala-Keturi.

Varapuheenjohtajan tehtävässä jatkaa Miina-Maija Simonen. Muut piirihallituksen jäsenet ovat Vilma Hoviniemi, Rasmus Korpela, Linda Lähdeniemi, Aleksi Peltosaari, Joni Takku, Antti Vartiainen ja Teemu Voutilainen. Hallintokoordinaattorina toimii Marko Soini.

Toimintasuunnitelmassa merkittävässä roolissa on piirin mukaan osastojen toiminnan aktivoiminen sekä tammikuun 2022 aluevaaleihin ja huhtikuun 2023 eduskuntavaaleihin valmistautuminen. Tavoitteena Pirkanmaan Keskustanuorilla on kymmenen nuorta ehdokasta aluevaaleissa.

Tuleva puheenjohtaja Terhi Ala-Keturi painottaa aluevaalien suhteen sitä, että lasten ja nuorten hyvinvoinnin kannalta tärkeiden opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalveluiden tulee säilyä lähipalveluina koulujen ja oppilaitosten arjessa myös niiden siirryttyä kunnilta hyvinvointialueiden alaisuuteen. Lisäksi neuvolatoimintaa tulee kehittää vauvasta vaariin, jotta ihmisten terveyttä ja hyvinvointia voidaan edistää koko elämänkaaren aikana, Ala-Keturi linjaa keskustanuorten piirin mukaan.