Zyskowicz: Jo riittää Stubbin hakkaaminen

Stubbin toimet

Kokoomuksen konkariedustaja Ben Zyskowicz (kok.) hermostui opposition toimintaan. Zyskowiczin mielestä vihervasemmistolla on lähtenyt mopo käsistä Alexander Stubbin virheen käsittelyssä.

– Asioista väitteleminen ja kiistanalaisetkin poliittiset puheet ovat normaalia eduskunnan arkea, mutta yhden ministerin pitkitetty julkinen hakkaaminen on lähinnä vauhtisokeutta, Zyskowicz jyrähtää tiedotteessaan.

Stubb teki hallintarekisterilausunnossaan kiistattoman virheen, Zyskowicz myöntää. Tätä hän on useamman kerran pyytänyt julkisesti anteeksi. Lisäksi hän tulee selvittämään asiaa vielä kerran torstaina eduskunnan edessä.

– Tämä ei näköjään oppositiolle riitä. He kertovat harkitsevansa välikysymystä. Tämä osoittaa, että oppositiolla on tässä asiassa lähtenyt mopo käsistä, Zyskowicz lataa.

– Vihreät ovat tunnetusti meitä muita ihmisiä parempia ja hyveellisempiä ihmisiä ja he ovatkin heittäneet ensimmäisen kiven. He eivät itse tee lainkaan virheitä.

Zyskowiczin mielestä demarit taas ovat tuoneet keskusteluun ministerin muka antamina ”väärinä tietoina” puheenvuoroja, jotka kuuluvat normaalin poliittisen väittelyn piiriin.

Jos tälle tielle lähdetään, koko syksyn selvin valhe ja väärä tieto eduskunnassa on Vihreiden toistuva virheellinen väite siitä, että he pystyisivät kilometrikorvauksista nipistämällä korvaamaan 140 miljoonaa euroa koulutukseen ensi vuodelle ehdotetuista säästöistä, Zyskowicz tylyttää.

– Milloin puheenjohtaja Ville Niinistö aikoo pyytää tätä vihreää valhetta ja täyttä humpuukia anteeksi?