Oulun Keskustaopiskelijat: Eeva-Kaarina Heikkilä keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi

Keskustaopiskelijat

Oulun Keskustaopiskelijat esittää Eeva-Kaarina Heikkilää Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtaja valitaan 13.–14.11.2021 pidettävässä liittokokouksessa Helsingissä.

Ympäristötekniikkaa opiskeleva Heikkilä on kerryttänyt poliittista kokemusta aiemmin Oulun Keskustaopiskelijoissa, keskustaopiskelijoiden liittohallituksessa ja Ylitornion kuntapolitiikassa, Oulun Keskustaopiskelijat kertoo tiedotteessaan.

– Haluan olla tekemässä keskustaopiskelijoista yhä vaikuttavampaa ja tunnetumpaa toimijaa koulutuspoliittisella kentällä. Valtava potentiaalimme täytyy saada vielä paremmin käyttöön. Näen, että monen vuoden kokemuksestani Oulun keskustaopiskelijoiden hallituksessa voisi valjastaa käyttöön esimerkiksi paikallisosastojen tukemisessa, sillä siellä tehdään matalan kynnyksen työtä lähellä opiskelijoita. Se lisää näkyvyyttämme ja tunnettavuuttamme, Heikkilä linjaa. 

– Eeva-Kaarinassa parasta on, että hän hoitaa aina vastuunsa kunnialla loppuun. Hän on aktiivinen, uudistushaluinen ja touhukas. Monen vuoden kokemus keskustaopiskelijoista näkyy hänen toiminnassaan vahvasti, Oulun Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Olga Oinas-Panuma toteaa.