Yllätysvieras keskustan ryhmässä veteraaniedustajien päivänä – Aiotko liittyä keskustaan, Jari Lindström?

Veteraaniedustajat

Entiset kansanedustajat kokoontuivat tiistaina eduskunnassa Veteraanikansanedustajat ry:n kokoukseen. Keskustan eduskuntaryhmän tiloissa nähtiin yllätysvieras, kun ex-työministeri Jari Lindström oli menossa mukana.

Lindströmin kanssa yhteiskuvan julkaisivat sosiaalisessa mediassa ainakin keskustan ensimmäisen kauden kansanedustaja Joonas Könttä sekä veteraanikansanedustaja Olavi Ala-Nissilä.

– Lindström osallistui tänään keskustan eduskuntaryhmässä kokeneiden kansanedustajien (ent.) keskusteluihin. Jarin mielipiteet, työ ministerinä ja reilu ote asioihin ansaitsevat arvostuksen, Ala-Nissilä suitsutti.

                 

Vuonna 2011 eduskuntaan valittu Jari Lindström edusti eduskunnassa ensin perussuomalaisia, sitten sinistä tulevaisuutta. Kevään eduskuntavaaleissa hän ei tullut valituksi jatkokaudelle.

Suomenmaa tavoitti Lindströmin keskiviikkona kommentoimaan vierailuaan.

Miksi osallistuit keskustan tilaisuuteen eduskunnassa?

– Sain kutsun eduskuntaryhmään siksi, ettei minulla eikä muutamalla muullakaan ole ”isäntäryhmää” enää eduskunnassa. Olen kiitollinen kutsusta, ja menin ihan uteliaisuuttani.

Olivatko nämä muutamat muutkin sitten keskustan vieraana?

– Eivät olleet. Ei Kimmo Kivelä, eikä Jussi Niinistö.

Millainen tunnelma keskustan tilaisuudessa vallitsi?

– Kokemus oli myönteinen. Toin lisäksi esille kokemuksen keskustasta hallituskumppanina positiivisessa valossa.

Kertooko vierailu jostain tulevasta yhteistyöstä? Aiotko kenties liittyä keskustan jäseneksi?

 – En ole liittymässä mihinkään puolueeseen, mutta teen yhteistyötä kaikkien sellaisten tahojen kanssa, joiden kanssa koen sen olevan järkevää.