Eeva Kalli Miltton Networksin toimitusjohtajaksi

Miltton

Keskustataustainen Eeva Kalli aloittaa ensi vuoden alussa Miltton Networksin toimitusjohtajana.

Kauppatieteiden ja hallintotieteiden maisteri Kalli siirtyy Milttonille Energiateollisuus ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajan paikalta. Aiemmin hän on toiminut muun muassa pääministerien Mari Kiviniemi ja Matti Vanhanen EU-asioiden neuvonantajana, komissaari Olli Rehnin avustajana sekä elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen erityisavustajana.

Eeva Kalli on vaikuttanut myös Keskustaopiskelijoissa, Keskustanuorissa ja Edistyksellisissä Keskustanaisissa.

Milton Networks on Suomen suurimman viestintätoimistoryhmän Miltton Groupin tytäryhtiö, joka on erikoistunut yhteiskuntasuhteisiin ja vaikuttajaviestintään.

Kallin mukaan yhteiskuntasuhteet käsitetään usein aivan liian suppeasti pelkästään lobbaukseksi, vaikka todellisuudessa kyse on minkä tahansa toimijan vuorovaikutuksesta itseään ympäröivän maailman kanssa.

– Tuo maailma on vaikeasti hallittava ja alati muuttuva – mikä on myös iso mahdollisuus. Tulemme jatkossa näkemään yhteiskunnallisen ja tekoihin perustuvan viestinnän kasvavan myös Suomessa, Kalli toteaa.

Milttonin yhteiskuntasuhteiden tiimi käsittää yli 20 asiantuntijaa neljässä eri kaupungissa, Helsingissä, Brysselissä, Tukholmassa ja Tallinnassa.

Pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) erityisavustajanakin toiminut Miltton Networksin perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jussi Kekkonen siirtyy vastaamaan koko Miltton Groupin asiakkuuksista sekä yhteiskuntasuhteiden ja vaikuttajaviestinnän palveluiden kehittämisestä ja neuvonannosta. Kekkonen toimii jatkossa myös Miltton Networks- ja Miltton Markets -yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana.