Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho eroavat – "Takki on juuri nyt aika tyhjä", Antti Kaikkonen kuvaa 

Ero

Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho eroavat.

Taiveaho kertoo Facebookissa parin jättäneen tänään yhdessä avioerohakemuksen 12 yhteisen vuoden jälkeen.

– Valitettavasti joudun kertomaan, että olemme päätyneet Sadun kanssa siihen, että eroamme. Olemme tänään jättäneet yhteisen avioerohakemuksen. Kyse ei ole hetken mielijohteesta, vaan tämä on pitkän harkinnan tulos, Antti Kaikkonen kirjoittaa omassa Facebook-päivityksessään .

– Olemme olleet yhdessä reilut 12 vuotta. Siihen on mahtunut paljon ilon ja surun hetkiä, niitä myötä- ja vastamäkiä.

Kaikkonen kirjoittaa arvaaavansa, että tieto on ikävä uutinen monelle.

–  Toivomme kuitenkin ymmärrystä ratkaisullemme. Voin vakuuttaa, että emme ole luovuttaneet helpolla, vaan aina yrittäneet jatkaa yhdessä eteenpäin.

Satu on kertonut erostamme tällä samalla foorumilla (FB). Mitään lisättävää meillä tähän asiaan ei ole, mikä mahdollisesti asiasta kiinnostuneelle medialle ystävällisesti todettakoon.

Kaikkonen ja Taiveaho ovat kahden lapsen sijaisvanhempia.

Kaikkonen on keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja. SDP:n entinen kansanedustaja Taiveaho työskentelee toiminnanjohtajana Suvanto-yhdistyksessä.

– Olemme saaneet kasvattaa kahta meille sijoitettua lasta, ja niin teemme vastakin. Erosta huolimatta tulemme huolehtimaan, että heillä on kaikki hyvin. He ovat meille hyvin rakkaita, ja jatkoaskelia teemme heidän etuaan silmällä pitäen. Kaikkonen kirjoittaa.

– Moni joutuu elämässään eron kokemaan, joko omalta kohdalta, tai läheiseltä. Ei sellaista kukaan toivo, kun naimisiin menee. Tuskin erot koskaan helppoja ratkaisuja ovat, ei tässäkään tapauksessa.

– Takki on juuri nyt aika tyhjä, enkä pysty nyt viisaita sanoja oikein sen enempää löytämään.

– Mutta Satu, iso ja lämmin kiitos Sinulle kaikesta, Kaikkonen kiittää.

Kello 18.16 lisätty Antti Kaikkosen Facebook-kommentti.