Annika Saarikko keräsi kehut ja parhaat arvosanat IS-vaalitentin raadilta – “Etenee kuin leikkuupuimuri“

Politiikka

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko keräsi roppakaupalla kehuja ja selkeästi parhaat arvosanat tiistai-iltana järjestetyn Ilta.Sanomien vaalitentin asiantuntijaraadilta.

Saarikko sai arvosanakseen 8-, kun puoluejohtajista seuraaviksi arvioidut SDP:n Sanna Marin ja perussuomalaisten Jussi Halla-aho joutuivat tyytymään 7-:een.

Raadin kommenteissa Saarikko sai tuttuun tapaan suitsutusta erityisesti esiintymistaidoistaan ja rauhallisuudestaan.

– Pääsee nopeasti asiaan. On porukan luontaisin esiintyjä. Keskustalaisten ei tarvitse jännittää, että oma puoluejohtaja mokailisi esiintymisissään. Etenee kuin leikkuupuimuri. Teurasti Orpon, kuuluivat raadin arviot.

Toki mukaan mahtui hieman kriittisempääkin arviointia.

– Tunnusti myös keskustan kipupisteet, mutta oli lopputuloksen selostamisessa ympäripyöreä. Vaikein kysymys tuntui olevan se, ottaako Matti Vanhasen paikan valtiovarainministerinä.

Kommentit (1)

  • Lukija69

    Kyllä Anneli esiintyä osaa, siitä pointsit. Se ei siis ole ongelma.

    Ongelma on Keskustan poliittinen linja. Aluepolitiikka edellä pitäisi mennä, johon myös tohtorit Sauri, Väyrynen ja Kääriäinen ovat kannustaneet.

    Kulmuni jo vähän aloitti aluepolitiikan tuomista keskiöön. Annelin pitäisi nyt rohkeasti jatkaa samalla linjalla. Liirumlaarumi ei kanna pitkälle!

    Vain siten nousee kannatus.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen