Pohjois-Savon Keskustanuoret: "Vaikuttajakiihdyttämö on juuri oikeanlainen vastaus"

Keskusta

Pohjois-Savon Keskustanuoret ilmoittaa olevansa kiitollinen Pohjois-Savon piirille ja keskustan puoluejohdolle uuden Vaikuttajakiihdyttämön lanseeraamisesta.

– Vaikuttajakiihdyttämö nuorille on puolueen johdolta juuri oikeanlainen vastaus Pohjois-Savon Keskustan aloitteesta esitettyyn huoleen nuorten kouluttamisesta ja kasvattamisesta yhteiskuntavaikuttamiseen, todetaan nuorten tiiedotteessa .

Pohjois-Savon Keskustanuoret on ilahtunut myös Vaikuttajakiihdyttämön saamasta hyvästä vastaanotosta ja politiikkojen innosta lähteä mukaan mentoreiksi.

Niinpä nuorisojärjestö kannustaakin kaikkia nuoria aktiivisesti hakemaan mukaan Vaikuttajakiihdyttämöön.

Tiedotteessa muistutetaan myös siitä, että Pohjois-Savon Keskusta on osoittanut luottamuksensa nuoria kohtaan aiemminkin ja ihan käytännön tasolla.

– Piiri nimesi juuri maakunnallisiin luottamustehtäviin jopa kahdeksan nuorta. Piirin puheenjohtaja sekä toinen varapuheenjohtaja ovat molemmat nuoria ja osoittaneet osaamisen tasonsa yhteisten asioiden hoidossa.

Maakuntavaalien lähestyessä Pohjois-Savon Keskusta on huolehtinut, että nuorille ehdolle haluaville on tilaa ehdokaslistalla.

– Piiri tekee myös aktiivisesti yhteistyötä Pohjois-Savon Keskustanuorten kanssa, saadakseen mahdollisimman monta nuorta ehdolle, tiedotteessa muistuitetaan.

Pohjois-Savon Keskustanuoret toteaa lopuksi, että nuoriin luottamisen osoittaminen näkyy suoraan nuorten innokkuudessa lähteä mukaan vaikuttamaan.

– Pohjois-Savon Keskusta onkin nuorisomyönteisin piiri, nuorisojärjestä suitsuttaa.