Petri Honkonen Miessakkien johtoon – Timo Laaninen luotsasi yhdistystä edelliset kolme vuotta

Miessakit

Miessakit ry:n puheenjohtajaksi on valittu Petri Honkonen.

Honkonen on keskustan varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Saarijärveltä.

Miessakkien puheenjohtajana on viimeiset kolme vuotta toiminut keskustan entinen puoluesihteeri, nykyisin Malmin seurakunnassa pastorina toimiva Timo Laaninen.

Miessakit ry:n syyskokous valitsi hallituksensa rivijäseniksi Kari Kopran (päihdehuollon johtaja, Kirkkonummi), Pertti Rantasen (eläkeläinen, Helsinki), Teemu Seikkulan (Head of Group control, Järvenpää) ja Markku Vettenniemen (yrittäjä, Espoo). Yhdistyksen valtuuston puheenjohtajana toimii Veli Särmäkari ja toiminnanjohtajana jatkaa Tomi Timperi.

Miessakit ry:n tarkoituksena on huolehtia miesten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, sekä kehittää pitkäjänteisesti miesten yhteisvastuun ja keskinäisen auttamisen rakenteita.

Yhdistys järjestää matalan kynnyksen vertaistoimintaa, tarjoaa ammatillisia tuki- ja kriisipalveluja, kouluttaa vertaisohjaajia sekä sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, rakentaa erilaisten organisaatioiden miestyötä sekä osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Miessakit ry:n idean ytimessä on näkemys naisten ja miesten kumppanuudesta ihmisyyden hyvinvoinnin perustana, yhdistyksen sivuilla kerrotaan.

Kommentit (3)

 • Lukija90

  Toivoa sopii,että Honkonen saa yhteisön kukoistukseen ja siitä tulee tasavertainen keskusteluosapuoli feminismin ja äärifeminismin kohtuullistamiseksi.

 • Lukija21

  Honkosella, tällä Kärnän veroisella pyrkyrillä, ei ole muuta tavoitetta kuin pitää omaa nimeään esillä tämänkin STEA:n tuilla elävän yhdistyksen keulakuvana. Kertokaa, mitä yhdistys on saanut aikaiseksi. Jos jotain, niin liityn siihen välittömästi.

 • Lukija21

  Kannattaa havaita, että yhdistyksen pj. tohtori Veli Särmäkari liputtaa luopumista yleisestä asevelvollisuudesta ja esittää sen korvaamista miliisijärjestelmällä. Honkonenkin lienee samaa mieltä? Ja Keskustakin Laanista myöten?

  Väitös: Asevelvollisuusperiaatetta pitäisi tarkastella huolellisesti uudestaan
  15.12.2016 11:58:58 EET | Helsingin yliopisto

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen