Keskustan Könttä: "S- ja K-ryhmien syytä seurata Lidliä ja luopua pelikoneista"

Peliautomaatit

Keskustan kansanedustaja Joonas Könttä kiittää Lidlin ansiokasta päätöstä luopua pelikoneista kaupoissaan. 

– Lidlin päätös on esimerkillinen osoitus vastuullisesta päätöksestä. Puheet ja teot konkretisoituvat. Nyt pallo on S- ja K-ryhmillä, joilla on mahdollisuus seurata Lidlin esimerkkiä ja toimia aktiivisesti peliongelmien vähentämiseksi, toteaa Könttä tiedotteessaan.

Köntän mukaan katseet kääntyvät S-ryhmän pääjohtaja Hannu Krookiin ja Keskon Mikko Helanderiin.

– Suomessa on vihdoin aika ottaa peliongelmat vakavasti ja vähentää pelaamisen mainontaa yhteiskunnassamme, jossa arkisen asioinnin kaupat ovat isossa osassa. 

– Nyt poistettavia Lidlin pelikoneita on tärkeää olla lisäämättä muihin kauppoihin. Tässä Veikkaus ja yhtiön johto on keskeisessä asemassa. 

Kommentit (1)

  • YLIRAATIKKA-MARTIKAINEN LEENA-KAISA

    Muutenkin olisi syytä ryhdistäytyä ja lisätä tätä elämänhallintaa ja sen taitoja. Vapaavuorihan kirjoitti sen kirjankin Puoliholtiton Suomi, niin olen lukenut netistä. Aika helposti ote karkaa, kun ei tunne omia rajojaan ja esimerkiksi alkaa ”bilettää”. Tätä voi sattua missä tahansa tulo-ja yhteiskuntaluokassa, vaikka päällisin puolin sama vanha rauha ja rakkaus säilyy perheessä ja yhteiskunnassa Kaikkiin riippuvuuksiin, joista uusimpana tämä verkko-ja esim. juuri some-kulttuuri täytyy hakea ja saada hoitoa. Hoitoa täytyy olla saatavissa riittävästi ja sitä varten koulutetaan riittävästi ammattitaitoista ja ammattimaista henkilökuntaa. Täytyy olla sen verran kunnianhimoa!

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen