Europarlamentaarikko Huhtasaari: "Mitä hyötyä on koronarokotteista?"

Koronavirus

Perussuomalaisten europarlamentaarikko Laura Huhtasaari hämmästytti monia epäilemällä julkisesti koronarokotteista tulevaa hyötyä.

– Mitä hyötyä on koronarokotteista, meppi kysyi Twitterissä.

Huhtasaari sai useita vastauksia, joissa muistutettiin koronarokotteiden pienentävän merkittävästi riskiä sairastua vakavaan tautimuotoon. Hänelle jaettiin muun muassa tilastoja aiheesta.

Huhtasaari oli kuitenkin jatkokommentissaan yhä sitä mieltä, että ”tähän on selkeästi vaikea kehittää rokotetta, joka merkittävästi estäisi sairastumista”.

Kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauma jakoi Huhtasaaren julkaisun Twitterissä ja paheksui perussuomalaisten suhtautumista koronarokotteisiin ja -passiin sekä tieteen merkityksen vähättelyä.

Kauman mukaan tämä ei ainakaan hänen kohdallaan paranna motivaatiota hallitusyhteistyöhön.

– Harmi sinänsä.

Kommentit (5)

 • Lukija90

  Täysin vastuuton lausunto porilaiselta. Jos oisin Purra,pistäisin jäähylle.

 • Lukija89

  Kyllä te Persut osaatte. Mikään maailmanmahti ei teidän käsitystä muuta. Rokotusta ei tarvita ja sillä siisti. Te olette viisaampia kuin maailman muut koronakärsijät.
  Ymmärtäisitte hävetä. Köyhää kansaa johdatte harhaan niin perusteellisesti.

 • Lukija24

  Vähäisillä tiedoilla pääsee parlamenttiin.
  Tietty pitäisi perehtyä ensin Huhtasaaren pohdiskeluun kokonaisuudessaan.
  Rokotteiden tiedettiin heti alussa olevan vajaatehoisia muuntuvia Korona-viruksia vastaan. Ihmiskunta kuitenkin sitkeästi ponnistelee löytääkseen toimivan rokotteen tai lääkkeen.
  Jos antaudumme ja luovutamme niin sekään ei ole oikein.
  Matti Toivola Sievi.

 • Mustikka

  Ei kannattaisi opettajan koulutuksella kuvitella tietävänsä tästä asiasta enemmän kuin lääketieteen koulutuksella. Poliokin jylläisi vielä Suomessa, jos ei olisi uskottu lääketieteeseen.

 • Lukija9

  Autan oi Herra, kun typeryys suuri… Näyttää, että uskonnonopettaja Huhtasaarella on varsin matalaotsaiset käsitykset
  koronapandemian torjunnasta. Ehkäpä tuo uskonnonopettajan pätevyys on a ja o myös lääketieteessä ja näin ollen se antaa oikeuden johtaa ihmisiä persumaisesti harhaan olla ottamatta rokotetta. Ikävää, että poliitikko tekee itsestään apostolin asiassa, josta tietonsa on ilmeisen olemattomat eli raahvaanomaiset…

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen