Uusi aika, uusi ilme

Suomenmaa siirtyy ensi vuoden alusta alkaen uuteen aikakauteen. Uusi, kerran viikossa ilmestyvä aikakauslehti korvaa nykyisen kolme kertaa viikossa ilmestyvän sanomalehden.

Viikkolehden ulkoasu ja sisältö uudistuvat tuntuvasti. Tavoitteenamme on tarjota Suomenmaan lukijoille perjantaisin laadukas ja tyylikäs lukupaketti.

Viikkolehden alkupäässä käydään läpi ytimekkäästi viikon kiinnostavimmat ja puhutuimmat yhteiskunnalliset tapahtumat, ilmiöt ja uutiset. Selvitämme ja analysoimme viikon merkittävimpien päätösten taustat.

Ministereiden ja kansanedustajien rinnalla ääneen Suomenmaan sivuilla pääsevät myös tavalliset kansalaiset, joita poliittiset päätökset koskettavat.

Aikakauslehti tarjoaa tuoretta sisältöä myös heille, jotka seuraavat aktiivisesti Suomenmaan uudistunutta verkkolehteä.

Suomenmaa pysyy edelleen keskustan pää-äänenkannattajana. Lehteä seuraamalla tiedät, miten keskustalla menee ja mitä keskustalaiset ajattelevat maailmanmenosta.

Suomenmaa ottaa edelleen rohkeasti kantaa ja herättää ajatuksia.

Yhden totuuden torveksi emme alistu. Myönnämme auliisti sen tosiasian, että järkeviä ajatuksia syntyy myös keskustan ulkopuolella.

Suomenmaa tarjoaa jatkossakin tilaa ja sytykkeitä aatteelliselle keskustelulle. Julkaisemme rakentavaa kritiikkiä, kohdistuipa se sitten hallitukseen, puoluejohtoon tai Suomenmaan toimitukseen.

Keskustan jäsenille Suomenmaan uudistus tuo merkittävän edun. Puolueen jäsenet saavat jatkossa lehden selvästi edullisempaan jäsenhintaan.

Jäsenhinta koskee myös Suomenmaan nykyisiä tilaajia.

Tänä vuonna 107 vuotta täyttänyt Suomenmaa-lehti on sitkeä selviytyjä. Suomenmaata eivät ole kaataneet sodat, tulipalot tai muut vähäpätöisemmät vastoinkäymiset.

Näin tuskin olisi käynyt, jos lehti ei olisi osannut aistia kulloinkin ajan henkeä, tai jos se ei olisi kuunnellut herkällä korvalla lukijoidensa toiveita.

Meneillään oleva mediamurros koskettaa meitä kaikkia. Suurin osa suomalaisista seuraa uutisia tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen avulla lähes reaaliajassa.

Muutos on nakertanut perinteistä mediakenttää kaikkialla maailmassa. Vanhat pelisäännöt eivät enää toimi.

Kun lukijoiden lukutottumukset muuttuvat, myös lehden on muututtava. Lehden on osattava elää ajassa.

Me Suomenmaassa näemme uuden ajan mahdollisuutena. Olemme tehneet ahkerasti töitä uusien toimintatapojen luomiseksi.

Arvoisat lukijat, antakaa meille palautetta, jotta osaisimme tulkita tuntojanne entistä paremmin! Kertokaa, missä olemme onnistuneet ja missä meillä on vielä parantamisen varaa.

Antoisa lukuhetkiä teille kaikille!

Juha Määttä Päätoimittaja

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen