Lue uusin Suomenmaa näköislehtenä

Tästä pääset lukemaan tuoreimman näköislehden. Saat käyttöösi myös koko Suomenmaan lehtiarkiston.

Hyvä asiakkaamme,

Olemme vaihtaneet asiakaspalvelujärjestelmäämme. Tämän vuoksi kaikkien Suomenmaan maksullista näköislehteä lukevien asiakkaiden tulee päivittää käyttäjätietonsa.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää tai ongelmia lomakkeen täyttämisessä.

Voit tehdä muutokset tietokoneen tai mobiililaitteen selainohjelmalla täällä.

Toistaiseksi muutosta ei voi tehdä mobiilisovelluksessa.

Täytä lomakkeen kaikki kohdat. Henkilökohtainen Suomenmaan-asiakasnumerosi tulee täyttää rekisteröintilomakkeen kohtaan "Lehden asiakasnumero". Asiakasnumero löytyy laskusta tai asiakaspalvelusta.

Täytettyäsi lomakkeen klikkaa lopuksi "Rekisteröidy"-painiketta.

Mikäli sinulla on voimassa oleva Suomenmaan digitilaus, voit käyttäjätietojen päivityksen jälkeen lukea tunnuksillasi digitaalista näköislehteä Suomenmaan verkkopalvelussa sekä mobiilisovelluksessa.

Olet kirjautuneena sisään

Uusimmassa numerossa

Raskaan sarjan ratkaisu

Keskusta investoi hallituksen toimintakykyyn ja talouskuriin laittamalla valtiovarainministeriksi kokemukseltaan kovimman aktiivipoliitikkonsa Matti Vanhasen.

Kahtiajako kalvaa kunnissa

Suomenmaa vieraili Kaustisella, jossa on käytännössä vain kaksi puoluetta: keskusta ja perussuomalaiset. Kaikki ei aina suju kuin Strömsössä.

Mahdoton tehtävä

Kymmenen vuotta sitten Mari Kiviniemi sai johdettavakseen keskustan, joka rämpi syvällä ongelmien kierteessä. Kiviniemi kaatui lopulta omien julkiseen kampitukseen, arvioivat tutkijat.

Suomenmaan näköislehdet