Moro lyylit!

Nenonen

Sanna tässä moi! Vanhojen aikojen kunniaksi laitoin tollai moroterkut, vaikka täällä stadissa kuuluukin sanoa moicca giltsit. Wautsi että on ollut ihquu!

Näitte varmaan että meitsi oli Veitolassa. Vähänkö siistii! Kaikkii ihanii meikkijuttui. Sekin sanoi, että mun laukku on ihan super! Suomessa tehty ja Brysyssäkin muijat oli ihan että mist noita saa.

Oliko se muka niin, ettei Mirccu ollu nähny sitä mun korukuvaa. Meikämuija pisti vähän rintakehää peliin! Aika kivasti on tullu kansikuvaa ihan ulkomaillakin.  Tekevät muuten hienolle paperille siellä, ei oo mitään Seiskan halpispaperii.

No, ootte varmaan lukenutkin. Meitsi piti bileet! Laitoin miehen ja lapsen mummolaan, ihan kunnon käty-meininki. Kämppä tyhjä, vain mulle ja mun frendeille. Arvatkaas ketkä on mun frendei!

Sanni, joka vois olla mun kaksoissisko, kunhan mä vedän fledan punaseksi. Oli Alma, hieno muija ja Abreu ja, mä en kestä! Parkkosen Pete toi mulle kukkii! OMG. Mä pelkäsin (ootin, LOL) että se vetää paidan pois.

Oli puhetta että olis jutskattu kulttuurijutuista, kun korona on vieny kai jotain keikkajuttui ja noin, mutta eihän me ehditty, kun alettiin heti kato laulaa. Tai heti ja heti, mä puffasin, tai siis valtio puffas ensin vähä vinkkuu (ei muuten tartte libistä vetää) ja pientä suolasta.

Kun aina eduskunnassa nalkutetaan taloudenpidosta, niin siinä vähä mallii. Mä laitoin nakkipalkalla bändin pystyyn!

Aika paljon laitoin instaan sieltä matskuu ja ne kutsututkin laitto. Kyllä yhessä jonkun ottamassa kuvassa näkee että  mä tod. fanitan. Ja ihan niille jotka koulussa väheksyivät, deal with it, kenen kotona starat laulaa.

No, maanantaina sitte otettiin just kulttuurilta parikyt miltsii, mutta mä laitoin ne takas, kato demarit diggaa kulttuurii. Peliliike!

Ai niin, me saunottiin sitten pienemmällä porukalla, muistattehan te Ilmarin, se oli niitä pari vuotta alemmalla luokalla olleita. Sekin on täällä hommissa, mun bestis. Se vetää rokkikerhoo ja tollasta.

Innostuin niin, että kyselin jo imagokonsultilta, että olisko se very ookoo, jos mä poseeraisin skitan kanssa.

Tottakai mä tähtään pressaks, mutta plan B on aina oltava. Että ainakin Selviytyjiin ja ehkä johonkin BB:n julkkiskauteen.

En mä viitti sanoo, että ketkä saa mennä Suurimpaan pudottajaan ja niihin. Kyl te snaijaatte ja bonjaatte. Tarttuu niin toi slangi.

Jari Nenonen Jari Nenonen on haminalainen kirjailija ja pakinoitsija. Hän on kirjoittanut Suomenmaahan vuodesta 1977. Nenosen motto on "Ei se niin vakavaa ole”.

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen