Leijona Catering: Vastine kansanedustaja Kärnälle (31.7.)

Mielipide

Vastineeksi tänään 31.7. klo 10 julkaistuun kansanedustaja Mikko Kärnän (kesk.) mielipiteeseen Leijona Cateringin heikkoon kotimaisuusasteeseen liittyen, Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo täsmentää seuraavaa:

Pitkäjänteisen työn ja jo kesäkuun alusta voimaan astuneen hankintasopimuksemme myötä Leijona Catering Oy:n raaka-aineiden kotimaisuusaste tulee olemaan korkeampi kuin vuonna 2019.

Leijona Catering Oy on kommentoinut 27.7. Twitter-tilillään uusiseelantilaisen lihan ja puolalaisen pekonin (kyseessä lihajaloste riistakeittoon) käyttöä.

Vastuullisena toimijana hankintasopimuskauden vaihtuessa Leijona Catering halusi välttää raaka-aineen hävikkiä valmistamalla riistakeittoa ainoastaan Säkylän varuskuntaravintolassa.

Tämä oli yksittäinen tapaus 1.6.2020 alkaneella uudella sopimuskaudellamme, jossa käyttämämme lihatuotteet ovat 100% suomalaisia.

Poikkeustilanne syntyi, kun suuri erä lihajalostetta oli edelleen jäljellä, emmekä halunneet sen päätyvän hävikkiin. Kaikissa muissa varuskuntaravintoloissa tuona päivänä nautittiin suomalaista lihakeittoa.

Leijona Catering Oy

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen