Pirkkalainen uskoo keskustan mahdollisuuksiin kuntavaaleissa: "Keskusta on kuntapuolue" – puoluesihteeri vetoaa myös katsomoon jääneisiin

”Meidän tavoitteemme on olla jälleen luottamuksenne arvoisia.”
Kuntavaalit

Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen näkee tuoreimmassa gallupissa myönteisen signaalin puolueelle. Yleisradion kuntavaaligallupin lupaama 12,9 prosentin lukema on selvästi parempi kuin kannatustrendi on ollut.

– Jos jostain, niin mittaus kertoo siitä, että keskusta on kuntapuolue. Ja puolueista vahvin sellainen, puoluesihteeri kirjoittaa Suomenmaan Puheenvuorossaan.

– Se ei ole mikään hutera perusta. Se on tukeva perusta. Keskusta on Suomen suomalaisin puolue. Keskustaan on luotettu, koska kuntapuolue pitää puolta. Kuntapuolue hoitaa ihmisten asioita.

Pirkkalainen muistuttaa, että kunnanvaltuustoissa päätetään arjen asioista. Perussuomalaisten viimeaikaiset puheet hallituksen kaatamisesta kuntavaalien kautta eivät siis saa Pirkkalaiselta tippaakaan ymmärrystä.

– Vaaleissa on kyse siitä, miten arjesta tehdään parempaa. Siitä, että elämisen edellytyksiä hyvistä lähi- ja peruspalveluista alkaen on koko Suomessa. Tasa-arvosta ihmisten ja maan eri osien välillä. Luottamusta hoitaa arjen asioita pyydämme suomalaisilta myös tulevina vuosina.

Kuntavaalit voitetaan ehdokasasettelun kautta.

– Mitä täydemmät ja monipuolisemmat ehdokaslistat saamme, sitä paremmat mahdollisuudet pärjätä meillä on.

– Moni keskustaa äänestänyt on tällä hetkellä katsomossa. Heille viestimme on: joku päättää aina. Meidän tavoitteemme on olla jälleen luottamuksenne arvoisia, Pirkkalainen lupaa.