Keskustan ensimmäinen pop up -perhekahvila avautuu Porissa

Keskusta

Keskusta avaa Porissa perjantai-iltapäivän ajaksi perhekahvilan, jossa kuunnellaan lapsiperheiden toiveita ja arjen kuulumisia.

Lapsi- ja perhemyönteisempi Suomi rakennetaan yhdessä, ja perhekahvilassa päättäjät ovat ennen kaikkea kuuntelemassa, paikalle menevä satakuntalainen kansanedustaja Eeva Kalli toteaa tiedotteessa.

– Keskustan tavoite on tehdä Suomesta lapsi- ja perhemyönteisempi maa. Parannettavaa on perheiden toimeentulossa, arjessa jaksamisessa, työn ja perheen yhteensovittamisessa sekä yhteiskunnan asenteissa ja arvostuksissa, Kalli sanoo.

Perhekahvilassa on tarjolla juttuseuran lisäksi myös puuhaa lapsille, vauvojen minikirppis sekä pientä purtavaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Keskustan puoluesihteerin Riikka Pirkkalaisen mukaan pop up -perhekahvila on yksi osoitus siitä, miten puoluetta uudistetaan.

– Uskomme, että myös ratkaisut löytyvät parhaiten arjen elämästä ihmisiä kuunnellen.

– Pop up -perhekahvilaan on matala kynnys tulla vaikka koko perheen voimin viettämään aikaa yhdessä ja samalla tekemään Suomesta lapsi- ja perhemyönteisempää. Kannustan keskustalaisia kautta maan järjestämään samanlaista toimintaa, Pirkkalainen lisää.

Perhekahvila järjestetään Porin kauppakeskus Teljäntorin OLO roomissa perjantaina 17. tammikuuta klo 14–16.

Eeva Kallin lisäksi paikalla on Keskustan Satakunnan piirin johtoa sekä muita puolueen aktiiveja.