Twitter kertoo, mitä kansanedustajat touhuavat vapaa-aikanaan – sienestystä, rentoutumista Saimaalla, mustelmaisena eduskuntaan

Vapaa-aika

Korona ja poikkeusolot ovat vieneet viime aikoina valtavan paljon kansanedustajien aikaa, mutta mitä he touhuavat työajan ulkopuolella?

Pääasiassa poliitikot päivittävät nettiin poliittista sisältöä, mutta joskus aivan arkisetkin asiat ovat päivityksen arvoisia.

Suomenmaa vilkaisi Twitteriä ja sieltä selvisi muun muassa, että puolustusministeri Antti Kaikkosen (kesk.) auton takapenkki on nyt märkä ja että kansanedustaja Joonas Könttä (kesk.) on käynyt huitomassa judomatolla.

Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen (kesk.) on viettänyt viikonloppuaan Saimaalla. Ohjelmassa on ollut ainakin uimista ja herkuttelua monessa muodossa.

Kansanedustaja Joonas Könttä on harrastanut judoa ja aikoo mennä nyt mustelmiensa kanssa eduskuntaan.

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on käynyt pesemässä autoa, mutta takaikkunasta on mitä ilmeisimmin päässyt loiskumaan pisaroita sisälle autoon.

Kansanedustaja Mikko Kärnä sen sijaan on päättänyt kaasuttaa koko kaupunkiyksiönsä korvasienien keittämisellä, koska erehtyi keräämään sieniä viisi kiloa.