Keskustan Vaasan kunnallisjärjestö: Merja Rintamäki jatkokaudelle Etelä-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajaksi

Etelä-Pohjanmaa

Keskustan Vaasan kunnallisjärjestö esittää Merja Rintamäkeä, 52, jatkokaudelle Etelä-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajaksi. Kunnallisjärjestö näkee, että Pohjanmaa tarvitsee oman edustajan piirin johtoon.

Rintamäki on kotoisin Isostakyröstä, mutta hän on asunut Vähässäkyrössä 30-vuotta. Rintamäki työskentelee hammashoitajana Oral-ketjussa Vaasassa. Koulutukseltaan hän on lähihoitaja. 

– Keskusta on kuin kotini, arvot vastaavat omiani. Aikuisena politiikan rattaisiin hyppääminen on vienyt Vähänkyrön paikallisyhdistyksestä Vaasan kunnallisjärjestön puheenjohtajuuden myötä keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin eri toimielimiin, Rintamäki sanoo.

Rintamäki on toiminut kaksi kautta valtuutettuna Vähässäkyrössä, ja hän on toista kautta Vaasan kaupunginvaltuutettuna. Ensimmäisellä kaudella hän istui myös Vaasan kaupunginhallituksessa.

Myös Vaasan Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja Elisa Pirttilahti tukee Rintamäkeä piirin varapuheenjohtajaksi.

– Merjalla on pohjalainen taito tuoda esille asiat, jotka vaativat huomiota ja tarvitsevat parannustoimia sekä ryhtyä toimeen. Hän on toiminnan nainen ja laittaa asian kuin asian järjestykseen rautaisella ja ammattimaisella otteella. Hän on lisäksi reilu tyyppi, joka antaa myös nuorille matalan kynnyksen mahdollisuuksia olla mukana kunnallisjärjestön toiminnassa, Pirttilahti kuvailee.