Henna Takatalo ehdolle keskustanuorten johtoon: ”Aikani on nyt tai ei koskaan”

Keskustanuoret

Varsinais-Suomen Keskustanuoret esittää Henna Takataloa nuorisojärjestön puheenjohtajaksi.

Yrittäjänä ja maanviljelijänä työskentelevä Takatalo toimii nykyisin Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana, kunnanvaltuutettuna Liedossa sekä Liedon Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Lisäksi Takatalolla on monia muita luottamustoimia järjestöissä ja kuntapuolella.

Varsinaissuomalaiset luonnehtivat Takataloa määrätietoiseksi ja asiakeskeiseksi poliitikoksi, joka ottaa huomioon kaikkien mielipiteet.

– Henna on viimeisten vuosien aikana kasvanut tarmokkaaksi vaikuttajaksi niin paikallispolitiikassa kuin keskustajärjestöissä. Vaikka eduskuntavaalit olivat hankalat, teki Henna nousujohteisen kampanjan, jossa hän osoitti olevansa valmis isoille politiikan areenoille. Keskustanuoret saavat Hennasta karismaattisen ja sanavalmiin puheenjohtajan, kommentoi Varsinais-Suomen Keskustanuorten johtokunnan jäsen Kenneth Sundberg.

Keskustanuorten puheenjohtajuus on ollut Takatalolle pitkäaikainen haave.

– Nyt olen saavuttanut hetkeni elämässä, jolloin haluan toteuttaa unelmani. Ajattelen, että aikani on nyt tai ei koskaan. Haluan olla tekemässä keskustanuorista sellaista järjestöä, jossa joka ikinen haluaa olla mukana. Haluan, että keskustanuorista hehkuu asioihin vaikuttamisen palo, Takatalo sanoo.

Keskustanuorten uusi puheenjohtaja valitaan liittokokouksessa Savonlinnassa 25.–27.10.