Rekrytorin vetäjälle Mikko Honkalalle MSL-Tampereen kulttuuripalkinto vesuri

Palkinto

Maaseudun Sivistysliiton Tampereen opinto- ja kulttuuriyhdistyksen kulttuuripalkinnon, vesurin, saa tänä vuonna toimitusjohtaja, toimittaja, tuottaja, sekatyömies Mikko Honkala.

MSL-Tampereen vesurin voi saada tamperelainen, joka on kunnostautunut paikallisen kulttuuritoiminnan ja sivistyksellisen oikeudenmukaisuuden edistäjänä.

Mikko Honkala on pitkään vaikuttanut Tampereella ja Pirkanmaalla niin media-alalla kuin ihmisten työllistymisen mahdollistajana. Honkala on vetänyt vuodesta 2008 lähtien nykyisin Suomen suurinta rekrytointi- ja koulutustapahtumaa Rekrytoria, missä ovat kohdanneet toisensa työtä hakevat, työnantajat ja kouluttajat. Rekrytori on toiminut myös yhteiskunnallisen keskustelun foorumina. Mikko Honkalan uutteralla ja esimerkillisellä työllä Rekrytorista on jo muodostunut käsite koko Suomessa.

Yhdistys luovutti palkinnon Honkalalle Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa Taitaja 2018 ja Rekrytori-Koulutorin näyttelyalueella. Palkinnon luovuttivat Jouni Koskela, Kaarina Peltomäki ja Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen.

Vuodesta 2006 jaetun vesurin ovat aiemmin saaneet kansanedustaja Mikko Alatalo, ex-kansanedustaja Sulo Aittoniemi, edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela, valokuvaaja Jukka Rautio, toimitusjohtaja Arto Huhtinen, toimistosihteeri Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen, musiikkiterapeutti Tuija Salama-Leppänen, veteraaniurheilija Johannes Jonov, toiminnanjohtaja Jarmo Hakanen, asiakkuuspäällikkö Timo Hanhilahti, toiminnanjohtaja Virve Pajunen ja filosofian tohtori Eeva Tuokko.