Harriet Lonka jatkaa Helsingin Keskustan johdossa

Keskusta

Helsingin Keskusta järjesti marraskuun lopulla Politiikkaa Apollolla! -tilaisuuden puoluetoimistolla Helsingin Töölössä.

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko osallistui tilaisuuteen etänä. Puheessaan Saarikko keskittyi työllisyystilanteeseen ja talouteen. Hän nosti esiin myös työperäisen maahanmuuton kaupunkiseudulla yhtenä tärkeänä asiana.

Tilaisuuden päätteeksi luovutettiin keskustan hopeinen ansiomerkki helsinkiläiselle pitkäaikaiselle aktiiville Seppo Lehtimäelle

Helsingin Keskustan puheenjohtaja Harriet Lonka iloitsi, että piiri sai ojentaa hopeisen ansiomerkin kiitoksena työstä piirin ja puolueen eteen. Lehtimäki viettää tänä vuonna 70-vuotissyntymäpäiväänsä. 

Lehtimäki on tominut vuosien aikana useissa luottamustehtävissä sekä ollut keskustan ehdokkaana kuntavaaleissa. Hän on myös toiminut pitkään keskustan Pohjois-Helsingin paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. Yhdistyksen toimintaan hän osallistuu edelleen aktiivisesti.

Tilaisuuden päätyttyä Lehtimäki kertoi olevansa otettu saamastaan tunnustuksesta sekä puheenjohtaja Saarikon puheesta. Lehtimäen mukaan tunnustus tuntuu mukavalta vuosikymmeniä tehdyn työn jälkeen. 

Tilaisuuden yhteydessä järjestetyssä Keskustan Helsingin piirin sääntömääräisessä syyskokouksessa piirin puheenjohtajana valittiin jatkamaan TKI-asiantuntija Harriet Lonka Roihuvuoresta.

Varapuheenjohtajiksi valittiin edunvalvontajohtaja Ville-Veikko Rantamaula Kalliosta ja erityisasiantuntija Riina Länsikallio Viikistä.