Katri Kulmuni keskustan puheenjohtajaksi

Mielipide

Keskustanaisten Pirkanmaan piirin johtokunta päätti kokouksessaan 13. elokuuta 2019 antaa tukensa elinkeinoministeri Katri Kulmunin valinnalle keskustan puheenjohtajaksi Kouvolan ylimääräisessä puoluekokouksessa 7. syyskuuta 2019.

Vahvan alkiolaisen linjansa ja keskustalaisten periaatteidensa perusteella Katri Kulmuni on oikea henkilö kirkastamaan viime vuosina hämärtyneen keskustan linjan, palauttamaan luottamuksen puolueeseen ja luotsaamaan keskustan kannatuksen uuteen nousuun.

Pohjois-Suomesta lähtöisin oleva Kulmuni tietää, että maamme elinvoiman ja kilpailukyvyn turvaamiseksi myös tulevaisuudessa on elintärkeää saada koko Suomi pysymään asuttuna.

Koulutuksen tason jatkuva kehittäminen ja kaikkien koulutustasojen saatavuuden turvaaminen kaikkialla maassamme ovat tässä avainasemassa.

Keskustan tavoitteiden saavuttamiseksi on kenttäkoneisto kunnostettava ja saatava kentän ääni kuulumaan nykyistä paremmin puolueen päätöksenteossa.

Kulmunilla on tehtävään parhaat edellytykset kuuntelemis- ja vuorovaikutustaitojensa, päättäväisyytensä ja johtajuusominaisuuksiensa perusteella.

Keskustanaisten Pirkanmaan piiri