Keskustavaikuttaja Antti Hietaniemi kannattaa Kaikkosta – ”Hän vetoaa niin tavallisiin suomalaisiin kuin tämän kansanliikkeen kasvatteihinkin”

Puheenjohtajakisa

Pitkäaikainen keskustavaikuttaja Antti Hietaniemi kertoo kannattavansa puolustusministeri Antti Kaikkosta keskustan johtoon.

Viime vuosikymmenten opetus on, että kun ratkotaan isoja yhteiskunnan haasteita, tarvitaan Keskustaa yhdeksi ratkaisujen rakentajaksi, Hietaniemi toteaa.

– Keskusta tarvitsee nytkin yhteistyökykyisen ja määrätietoisen osaavan johtajan. Tähän tilanteeseen joukkoja yhdistävä johtaja on Antti Kaikkonen, Hietaniemi sanoo tiedotteessa.

Hietaniemen mukaan Kaikkosella on kyky yhdistää erilaisia keskustalaisia eri puolilta maata, sietää paineita sekä taito puhutella ja erityisesti kuunnella ihmisiä laajasti.

– Antti on ikäisekseen kokenut johtaja ja yhteistyökykynsä osoittaneena yli puoluerajojen arvostettu asiallinen tahtopoliitikko. 

Hietaniemen mielestä Kaikkosella on myös kokemuksen tuoma ymmärrys siitä, miten Keskustasta tehdään koko maassa ihmisiä puhutteleva keskitien vaihtoehto.

– Hän vetoaa niin tavallisiin suomalaisiin kuin myös tämän kansanliikkeen kasvatteihinkin. Antin laaja-alainen kokemus eduskuntaryhmän puheenjohtajana sekä tärkeiden valiokuntien jäsenenä ja puheenjohtajana on luonut uskottavuuden hänen toiminnalleen.

Hietaniemi pitää kevään hallitusneuvotteluja esimerkkinä Kaikkosen halusta toimia kenttää kuunnellen ja vastuuta kantaen.

– Kentän selkeän viestin mukaisesti Antti oli eduskuntaryhmän puheenjohtajana neuvottelemassa hallitusohjelman, jossa Keskusta ehdot tulivat hyvin huomioitua. Antti on nyt erittäin sitoutunut huolehtimaan sovittujen asioiden toteuttamisesta.

Hietaniemi toteaa, että tuusulalainen Kaikkonen on kerännyt vaaleissa tuntuvasti kannatusta myös Uudenmaan suurista kaupungeista. Hietaniemen mukaan keskustan pitää pystyä samaan, ja puolueen hyvän kannatuksen tulee ulottuu koko maahan.

Perholainen Antti Hietaniemi on toiminut kes­kus­tan puo­lu­e­ko­kous­ten me­net­te­ly­ta­pa­va­li­o­kun­nan pu­heen­joh­ta­ja­na tois­ta­kym­men­tä ker­taa.