Keskustan Kainuun piiri saa uuden toiminnanjohtajan – Mari Pohjavaara siirtyy tehtävään Jäätteenmäen avustajan paikalta

Pitkäaikainen toiminnanjohtaja Lyyli Pokela on jäämässä eläkkeelle
Keskusta

Europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäen (kesk.) kotimaan avustajana toimiva Mari Pohjavaara aloittaa helmikuussa keskustan Kainuun piirin toiminnanjohtajana. Pohjavaara tulee eläkkeelle jäävän pitkäaikaisen toiminnanjohtaja Lyyli Pokelan tilalle.

– Keväästä tulee varmasti tiivis etenkin vaalien myötä. Kun paikalliset toimijat eivät ole vielä niin tuttuja, ovat vaalitorit ja -tapahtumat myös hyvä paikka tutustua heihin, Pohjavaara luottaa.

Aiemmin Pohjavaara on toiminut myös Etelä- Keski-Pohjanmaan keskustanuorten toiminnanjohtajana. Pohjavaara aloitti Etelä-Pohjanmaan nuorten työntekijänä eduskuntavaalien 2011 kynnyksellä.

– Vaaleista minulla on jo kovasti kokemusta. Samoin Jäätteenmäeltä saamani mentorointi tänä syksynä, kun olen hänen avustajanaan toiminut, on opettanut paljon sekä politiikasta että myös vaalien käymisestä. Katson tulevaan kevääseen luottavaisin mielin, Pohjavaara sanoo.

Pohjavaara on koulutukseltaan agrologi sekä liiketalouden tradenomi. Tulevassa työssään hän kertoo aikovansa kehittää esimerkiksi piirin viestintää ja sosiaalisen median käyttöä.