Keskusta näkyy ja kuuluu nyt myös snapchatissa

Some

Keskusta aktivoituu tällä viikolla myös Snapchatissa, perinteisempien sosiaalisen median yhteisöpalvelujen Facebookin, Instagramin, Twitterin ja Youtuben rinnalla.

Tavoitteena on viestiä ja käydä keskustelua keskustan vaihtoehdosta ja arvoista, sekä innostaa myös nuorempia kansalaisia äänestämään huhtikuussa pidettävissä kuntavaaleissa.

– Kuntavaaleissa on kyse ennen kaikkea nuorten tulevaisuuden kannalta keskeisistä asioista kuten koulutuksesta, terveydenhoidosta ja työpaikoista. On tärkeää, että eri-ikäiset suomalaiset saavat selvän käsityksen vaalien päävaihtoehdoista ja että mahdollisimman moni käy äänestämässä. Tätä haluamme osaltamme edistää, puoluesihteeri Jouni Ovaska sanoo.

Hänen mukaansa puolueiden on tärkeää tuoda vaihtoehtonsa esiin eri-ikäisiä ihmisiä kiinnostavassa muodossa ja oikeassa paikassa.

– Ajassa elävän ja ennen kaikkea tulevaisuutta rakentavan puolueen on oltava siellä, missä ihmisetkin ovat, Ovaska toteaa.

Keskustaa voi seurata Snapchatissa tunnuksella Keskusta.

Ensimmäiset keskustasnäpit tehdään Keskustan kuntavaaliristeilyltä, joka järjestetään Viking Linen m/s Gabriellalla tulevana viikonloppuna lauantaista sunnuntaihin 4. – 5.2.2017.