Perussuomalaisen kansanedustajan kuntavaalitviitissä puolueita kipataan ongelmajäteastiaan – "Onnea vaan kavereiden löytämiseen tulevaisuudessa"

Perussuomalaiset

Perussuomalaisten helsinkiläinen kansanedustaja Mari Rantanen julkaisi Twitterissä kohua herättäneen kuvan, jossa kuntavaalit ovat valtakunnallinen siivouspäivä ja ongelmajätteeseen kipataan keskusta, vasemmistoliitto, SDP ja vihreät.

– Eiköhän laiteta luuta heilumaan ja otetaan Suomi takaisin 13.6.2021, Rantanen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Moni somettaja ihmettelee, eikö perussuomalaisten tarvitse tehdä kuntapolitiikassa yhteistyötä muiden puolueiden kanssa.

Keskustan helsinkiläinen kuntavaaliehdokas Jouni Martikainen kysyy, mikä Rantasen mukaan tekee Helsingin Keskustasta ongelmajätettä.

– Huutonaurua! PS:n Mari Rantanen pistää muut aatteet kuin natsismin ja putinismin pois Suomesta. Muut puolueet taas ovat kuulemma ongelmajätettä. Tasa-arvo joutaa myös pois maasta. Onnea vaan kavereiden löytämiseen tulevaisuudessa, keskustan lappilainen kansanedustaja Mikko Kärnä tviittaa.

Kokoomukseen liittynyt sinisen tulevaisuuden entinen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo toteaa, että voi olla myöhemmin vaikeaa vakuuttaa kannattajiaan hallitusyhteistyön tärkeydestä, jos on linjannut kannattajilleen, että kaikki muut puolueet ovat ”ongelmajätettä”.