Ylä-Savon Keskustanaisten kesäterveiset

Keskusta

Ylä-Savon Keskustanaiset ottavat ilolla vastaan Keskustan uudistuneen ilmeen uusine logoineen.

Päivitetty logo on sopiva sekoitus perinteistä Keskustaa ja nykyaikaa. Keskustan uusi video on katsottavissa Keskustan nettisivuilta ja Facebookista.

Keskustanaiset kehottavat jäsenistöään käymään tykkäämässä Keskustan Facebook-sivuilla ja osallistumaan aktiivisesti keskusteluun myös sosiaalisessa mediassa.

Keskustan puoluekokous siirtyi syyskuun alkuun.

Toivottavasti syksyn puoluekokoukseen löytyy useampi ehdokas, koska kahtiajakoon ei ole nykytilanteessa varaa.

Kulmunin ratkaisu luopua ministerin salkusta oli kunniakas. Ylä-Savon Keskustanaiset muistuttaa, ettei ole varaa hukata Katri Kulmunia. Hän on nuori lahjakkuus, jolla on vuosia aikaa.

Matti Vanhanen on nappivalinta valtionvarainministeriksi. Hänellä on kokemusta, näkemystä ja rauhallisuutta.

Ylä-Savon Keskustanaiset on huolissaan kuntien taloudellisesta tilanteesta. Monen kunnan kannalta soteratkaisu on vielä aivan liian kaukana.

Ikärakenne ja huoltosuhde koettelevat kuntia kovalla kädellä Ylä-Savonkin alueella. Kasvavat sotemenot ovat valtakunnallinen ongelma, johon kuntatasolla on vaikea löytää ratkaisua.

Kaikki syyttelevät seuraavaa: kunta kuntayhtymää ja kuntayhtymä sairaanhoitopiiriä. Tilanne on kestämätön. Moni kunta joutuu sopeuttamaan palveluverkkoja soteratkaisua odotellessa – ollaan puun ja kuoren välissä.

Ylä-Savon Keskustanaiset on pahoillaan asenteista, joita Suomen ministerit ovat kevään aikana joutuneet kohtaamaan.

Ministereitä on kutsuttu muun muassa ”huulipunahallitukseksi”. MTV:n ulkomaan toimittajan kommentti ”harjoittelijoista” oli yksi jäävuoren huippu.

Ylä-Savon Keskustanaiset toivottaa kaikille kivaa kesää ja kehottaa suosimaan paikallisia yrittäjiä ja lähimatkailua.

Ylä-Savon Keskustanaiset