Terhi Haapaniemi, Jirka Hakala ja Janne Torvinen puolustusministeri Kaikkosen erityisavustajiksi

Valtioneuvosto

Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) on kutsunut erityisavustajikseen Terhi Haapaniemen, Jirka Hakalan ja Janne Torvisen.

Haapaniemi siirtyy eritysavustajan tehtävään Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniasta, jossa hän on toiminut asiakkuuspäällikkönä. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa europarlamentaarikon avustajana Euroopan parlamentissa Brysselissä, Kaikkosen eduskunta-avustajana ja asiantuntijana Suomen Yrittäjissä.

Hakala siirtyy erityisavustajaksi Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtajan tehtävästä. Aiemmin Hakala on työskennellyt muun muassa poliittisena suunnittelijana keskustan puoluetoimistolla.

Torvinen siirtyy tehtävään puolustusministeriön resurssipoliittiselta osastolta, jossa hän on viime vuodet toiminut asiantuntijatehtävissä. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Työterveyslaitoksella, Suomen Ekonomeilla ja eduskunta-avustajana.

Haapaniemi avustaa ministeri Kaikkosta etenkin lehdistöasioissa, Hakala kotimaan politiikan kysymyksissä ja Torvinen puolustuspolitiikkaan liittyvissä asioissa.