Pirjo Ala-Hemmilä keskustan Pirkanmaan piirin toiminnanjohtajaksi

Pirkanmaa

Pirkanmaan Keskustan toiminnanjohtajaksi on valittu KM Pirjo Ala-Hemmilä.

Toiminnanjohtajana Ala-Hemmilä haluaa monipuolistaa ja vahvistaa erilaisia tapoja osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun kunkin oman elämäntilanteen ja kiinnostuksen mukaan.

– On todella tärkeää, että jokaiselle löytyy paras mahdollinen tapa tulla tarvittaessa kuulluksi ja että kuulluksi tulemisella on vaikutusta, hän sanoo.

Koulutukseltaan Ala-Hemmilä on luokanopettaja ja opinto-ohjaaja. Opetus- ja ohjausalan työtehtävien lisäksi hän on toiminut aikuiskoulutus- ja konsultointitehtävissä.

Ala-Hemmilällä on pitkä kokemus kunnanvaltuustossa, -hallituksessa sekä toiminnasta eri järjestöissä. Tampereen Koivistonkylään hän on kiinnittynyt puolisonsa houkuttamana Päijät-Hämeestä.

Ala-Hemmilä kertoo olevansa innostunut vahvan ja monipuolisen maakunnan toiminnan kehittämisestä. Hän toivoo saavansa olla mukana vahvistamassa puolueiden ja muiden järjestöjen sekä julkisten toimijoiden yhteistyötä maakunnassa.

Keskustan Pirkanmaan piiri on 23 kunnan keskustayhdistysten yhteenliittymä, jolla on lähes sata jäsenyhdistystä. Pirkanmaan piirin toimisto sijaitsee Näsilinnankadulla, Tampereen keskustassa.