Kärnä vaatii perussuomalaisten johdolta toimia: Ei ole ihme, että moni empii politiikkaan lähtemistä, kun tällainen käytös normalisoituu

Politiikka

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä on huolissaan kovasta kielenkäytöstä politiikassa. Hän osoittaa viestinsä perussuomalaisten suuntaan.

Kärnä jakoi tänään perjantaina Twitterissä kuvakaappauksen viime lokakuulta, jossa perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtaja Ilkka Repo käyttää sosiaalisessa mediassa törkeää kieltä ministeri Krista Kiurusta. Repo viittaa Kiuruun tästä jakamansa uutisen yhteydessä lehmänä, joka ”kuuluisi teuraaksi”.

Kärnä vaatii perussuomalaisen puolueen puheenjohtajalta Jussi Halla-aholta sekä puoluesihteeri Simo Grönroosilta vastauksia siihen, mitä nämä aikovat tehdä, ettei tällainen käytäntö normalisoidu.

Kommentit (7)

 • Lukija90

  Aivan törkeää Revolta. Ei sovi ehdokkaaksi eikä muuhunkaan politiikkaan.

 • Lukija9

  Kyllä tuollaisia ”repolaisia” sanailee jatkuvasti sosiaalisen median sivuilla. Uhkailut ja henkilöön kohdistuvat solvaukset ovat jokapäiväistä kauraa persujen taholta. Olkoon Korkein esteenä, ettei näitä tyyppejä koskaan pääse minkään tason päättäjiksi!

 • Nipsu

  Etoo tuollainen – hävetkää Persut! Nipsu voi ihan pahoin tollasesta öykkäröinnistä. Kuinka inhottavaa kieltä suoltaa Persulaiset…. Yök!

 • Lukija21

  Eihän tuollainen kielenkäyttö sovi edes politiikkaan. Toisaalta ei taida Kränäkään olla ihan oikea sivistynyttä kieltä vaatimaan.

 • Lukija67

  Kärnä on kyllä viimeinen ihminen moittimaan toisten käytöstä,löytyykö suomesta yhtään naista jolle kärnä ei olisi lähetellyt kuvia sukupuolielimestään,keskustan parasta a-ryhmää.

  • Lukija4

   Mikko Kärnä ansaitsee suuret kiitokset törkeästä ihmisarvoa loukkaavasta panettelun esiin nostamisesta, jollaista tavallinen ihminen ei koskaan haluaisi kuulla edes pahimmasta vihamiehestä (-naisesta).

   Perussuomalaisten piiripomo Repo on nimitellyt ministeri Krista Kiurua:
   ”Saatanan lypsylehmä, jonka utareista ei maito heru. Teuraaksi kuuluisi. Ongelmana vain, että kukaan sitä jätettä ei söisi. Ei minkitkään!”

   Puolustelet Repoa muistuttavin sanakääntein – onko ”repolaiselta” kopioitua? Oletan, että parasta osaamistasi et ole hyödyntänyt ko. kommentissa. Valitettavasti.

 • Mustikka

  Eiköhän tommosilta häviä luottamuspaikat, Kärnä oikeassa, pitäs tommosiin reagoida.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen