Puoluejohtoon tarvitaan monenlaista osaamista – Keskustanaisten Helsingin piiri tukee Riikka Pakarista puolueen varapuheenjohtajaksi

Mielipide

Keskustan puoluekokouksessa 10.–12.2022 valittavan puoluejohdon pitää sisältää monenlaista osaamista ja olla ikä- ja sukupuolijakaumaltaan tasapainoinen. Keskustanaisten Helsingin piiri tukee kevätkokouksensa kannanotossa Riikka Pakarista edelleen puolueen varapuheenjohtajaksi.

Nyt ehdolla olevista Riikka Pakarinen on ainoa, joka tuntee metropolialueen haasteet Espoossa asuvana, siellä valtuutettuna toimivana ja Helsingissä työtä tekevänä. Riikka Pakarisella on syvällistä kokemusta ja tietotaitoa eurooppalaisesta yhteistyöstä ja kansainvälisestä politiikasta europarlamentaarikon tehtävien kautta. Lisäksi Riikka Pakarinen tuntee yrittäjyyttä sen monissa muodoissa, myös tulevaisuudessa entistä merkittävämpää start up -kenttää.

Keskustanaisten Helsingin piirin mielestä aidosti kansanvaltaisessa puolueessa johtopaikoista pitää olla kilpailua. Piiri kannustaa erityisesti naisia lähtemään ehdolle puolueen johtopaikoille. Eloisa ja keskusteleva kokous antaa myös hyvän lähtölaukauksen 2023 eduskuntavaaleihin valmistautumiseen.

Keskustanaisten Helsingin piiri