Hallitus lienee maata varten

Mielipide

Joku keskustalainen menee taas ay-liikkeen ja sosialistien kelkkaan, mutta minun mielestäni on niin, että hallituksen tulee toimia Suomi-nimisen maan asioiden hoitamiseksi eikä ay-liikkeen juoksupoikana.

Tai niin pitää olla. Juha Sipilän hallitus (kesk.) toimi itsenäisesti, koko maan hyväksi ja mahdollisti koronahoidonkin nyt korjaamalla valtiontalouden. Se mitä Sanna Marin (sd.) saa aikaan, on iso kysymysmerkki, juuri hänen riippuvuutensa ay-pomoista on ongelma niin kuin aina demareilla.

Siksi tarvitaan Katri Kulmunia. Ja on todella kornia ojentaa Esko Ahon (kesk.) hallitusta ja Ahon toimenpiteitä. Se oli kuulkaa sellaista aikaa, että jos oltaisiin marssittu SAK:n tahtiin, Suomi ei olisi koskaan toennut.

Nykyhallitus voi ottaa oppia Ahon hallitukselta. Se olisi järkevää. Mutta tokkopa Marin Antti Rinteen pelossaan kykenee?

Sen voi sanoa Sipilän hallituksesta, että Sipilän ainoa virhe oli, kun hän luotti opposition vastuullisuuteen ja antoi sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajuuden Krista Kiurulle (sd.). Tätä vastuuta Kiuru härskisti väisti.

Matti Tuominen

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen