Valtteri Paakki keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi

Keskustanuoret

Suomen Keskustanuorten uudeksi poliittiseksi sihteeriksi on valittu Valtteri Paakki.

Paakki on 22-vuotias jyväskyläläinen maantieteiden opiskelija.

Hän on aiemmin vaikuttanut muun muassa keskustanuorten liittohallituksen jäsenenä 2018–2019 sekä Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirihallituksesta. Lisäksi Paakki on vuonna 2020 johtanut keskustanuorten uuden periaateohjelman laatimista.

– On suuri ilo liittyä mukaan keskustanuorten perheeseen. Politiikka on ollut pitkään rakas harrastus ja nyt on aika antaa oma kokemus ja tietotaito keskustanuorten käyttöön työntekijänä. Käynnistynyt vuosi tulee olemaan työntäyteinen, edessä on kuntavaalit ja samaan aikaan myös useampi ohjelmapaperi on valmistelussa. Nuorkeskusta on se keskustaa eteenpäin ajava voima, Paakki sanoo keskustanuorten tiedotteessa.

Keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen uskoo, että Paakki tuo arvokasta osaamista keskustanuorten viestintään.

– Olen todella iloinen, että saamme Valtterin täydentämään joukkuettamme. Valtterin kokemus puhuu puolestaan ja hänellä on tarkka näkemys siitä, miten keskustanuorten poliittista toimintaa kehitetään entisestään.

Keskustanuorten pääsihteeri Miikkael Azaize näkee, että tänä vuonna ohjelmatyö näkyy vahvasti keskustanuorten toiminnassa ja poliittisen sihteerin työpöydällä.

Paakki aloittaa pestissään 19. tammikuuta alkaen.