Suomen Keskustanaiset liputtaa Katri Kulmunin valinnan puolesta – “Kulmuni on kokoava voima“

Keskusta

Keskustanaiset ottaa kantaa keskustan puheenjohtajakisaan toteamalla, että elinkeinoministeri Katri Kulmuni tarjoaisi puolueelle uutta virtaa ja raikkaat kasvot.

– Keskustan tämänhetkinen kannatusnotkahdus on merkkinä siitä, että järjestö tarvitsee kipeästi tuoreita voimia puolueen luottamuksen vahvistamiseksi, keskustanaisten tiedotteessa todetaan.

Elinkeinoministeri Katri Kulmuni edustaa terveitä keskustalaisia näkemyksiä, keskustanaiset sanoo.

– Katrin neliapilassa on paikkansa alueellisuudelle ja kotiseudulle, yrittämiselle, sivistykselle ja sosiaaliselle huolenpidolle. Hän luo toivoa nuoriin, joita ilman puolueella ei voi olla tulevaisuutta, mutta samalla hän tunnistaa miten merkityksellistä keskustalaisessa kansanliikkeessä on ylisukupolvinen yhteistyö.

– Koko Suomi tarvitsee keskustaa. Keskustanaiset katsoo, että Kulmuni on kokoava voima ja valmis rohkeasti ottamaan johdettavakseen keskustaliikkeen, jonka poliittisena tarkoituksena on luoda turvallisuutta jokaisen ihmisen arkeen riippumatta siitä, missä hänen kotiseutunsa on. 

Keskusta valitsee puheenjohtajansa ylimääräisessä puoluekokouksessa Kouvolassa 7.9.2019. Kulmunin kanssa puheenjohtajan paikasta kisaa puolustusministeri Antti Kaikkonen.