Pohjois-Karjalan keskustanuoret: "Puolueen toimintatapojen uudistamisen aika on nyt"

Keskusta

Pohjois-Karjalan keskustanuoret haluaa kannustaa puoluetta uudistamaan toimintaa ja toimintatapoja. He toivovat, että jatkuvan kannatuksen murehtimisen sijaan puolue ryhtyisi uudistamaan toimintaa rohkeasti ja kannustaisi toimijoitaan tekemään näköisiänsä tapahtumia ja politiikkaa.

– Jos itse nautimme toiminnastamme, olemme tyytyväisiä politiikkaamme ja näytämme sen ulospäin, saamme mukaan varmasti samanhenkisiä ihmisiä, Pohjois-Karjalan keskustanuorten puheenjohtaja Susanna Turunen uskoo.

Pohjois-Karjalan keskustanuoret katsoo myös, että puolueen johdon tulisi jakaa vastuuta elämäntilanteet huomioon ottaen niin, että varapuheenjohtajat eivät ole vain puheenjohtajan sijaisia tämän poissa ollessa.

– Puoluejohtoon tulisi olla helpompi ottaa yhteyttä ja ehdotammekin että puoluejohto jakaisi vastuupiirit, joiden alueella olevat yhdistykset voisivat helpommin ottaa yhteyttä ja saada tarvitsemaan ajankohtaista tietoa.

Pohjois-Karjalan keskustanuoret vaatii, että tulevaisuudessa puolueen ohjelmatyö tuodaan lähemmäs jäsenistöä.

– Koemme etteivät pienessä piirissä tehdyt ohjelmat ole tarpeeksi läheisiä jäsenistölle, ja moni jää näiden ohjelmatyöryhmien ulkopuolelle. Puolue voisi tulevaisuudessa järjestää tapahtumia ohjelma-aiheiden ympärille ja näin kerätä laajempaa näkemystä. Tällainen osallistaminen voisi lisätä puolueen sisäistä keskustelua ja lisätä kiinnostusta keskustan politiikkaa kohtaan myös puoluekentän ulkopuolella.

Yhdistys toteaa puolueen kaipaavan uusia toimintatapoja ja ehdottaa, että keskusta lanseeraisi kannustinrahan puolueen yhdistyksille ja yhdistyshenkilöille uudenlaisten tapahtumien ja toiminnan järjestämiseksi.

– Kannustinraha tai esimerkiksi lahjakortti voisi tuoda toimintaan uutta virtaa ja loistavia uusia konsepteja tehdä tätä arvokasta toimintaa.

Pohjois-Karjalan keskustanuorten mielestä toiminta pitäisi tuoda lähemmäksi ihmisten arkea.

– Ei tehdä enää tapahtumia vain ihmisten arjen päälle, vaan ollaan osa sitä. Näin emme kuormita toimijoitammekaan liikaa.

Kommentit (1)

  • Lukija26

    Pohjois-Karjalan nuorilta Hyviä ajatuksia.Kun kenttä saadaan toimintaan mukaan tulee uusia ajatuksia . Suomi on laaja kokonaisuus ,jossa Keskustan / entisen maalaisliiton ääni on kuulunut koko maan olojen ja ihmisten hyväksi ,jatketaan nuorten esittämillä uusilla ajatuksilla entistä enemmän . Yhdessä toimien olemme edelleen entistä vahvempia ja tukekaamme omia ministereitämme siinä työssään mitä He tekevät tälläkin hetkellä Suomen pelastamiseksi ”KORONAN” aiheuttamalta ja työttömyyden syöksykierteeltä ,joka piinaa vielä tätä pientä kansakuntaa vielä pitkään . Nyt kääritään Hihat ja hoidetaan Koronan lisäksi ”Talous” kuntoon ,johon vaikuttaa työllisyysasteemme korjaaminen ,se on ainut lääke akuuttiin vaivaamme jatkuviin alijäämäisiin talousarviohimme maassamme . Se voitetaan ahkeralla työllä ja myös kovalla yrittämisellä ja korjataan rakenteelliset esteet sen mahdollistamiseksi . SE Onnistuu jos vain jos teemme Sen yhdessä koko Suomi .

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen