Keski-Suomen Keskustanuoret kannattaa Petri Honkosta Keskustan puheenjohtajakisassa

Puheenjohtajakisa


Keskisuomalainen kansanedustaja Saarijärveltä ja Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkonen pyrkii puolueen puheenjohtajaksi syyskuun alussa järjestettävässä puoluekokouksessa. Keski-Suomen Keskustanuoret kannattavat lämpimästi Honkosta puheenjohtajakisassa.

Nuoret toteavat, että keskustan pitää luoda Suomelle selvä tulevaisuuskuva.

Keskustan on vastattava kysymykseen siitä, millainen suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on tulevina vuosikymmeninä, ja miten siihen päästään, kannanotossa todetaan.

Petrin kyky katsoa laajoja kehityskaaria ja luoda vakautta ja varmuutta, luo uskoa siihen, että Keskusta ja Suomi voivat tulevaisuudessa nykyistä paremmin, Keski-Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Oscar Lang pohtii.

Honkonen on toiminut aiemmin muun muassa Keski-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana ja yhteydenpito Honkosen kanssa on ollut tiivistä myös Honkosen noustua vastuullisiin tehtäviin eduskuntaan, maakuntavaltuuston johtoon ja puolueen puheenjohtajistoon.

Keski-Suomen Keskustanuoret pitää tärkeänä, että erityisesti kuntavaalien alla puolueen puheenjohtajaksi valitaan innostava ja kentän kanssa tiivistä yhteyttä pitävä henkilö.

Olen oppinut tuntemaan Petrin asioihin perehtyvänä ja ihmisiä kuuntelevana persoonana. Keskusta saisi Petristä näinä haastavina aikoina eteenpäin katsovan ja innostavan puheenjohtajan, joka hallitsee niin laajat asiakokonaisuudet kuin pienet yksityiskohdatkin. On aika nostaa keskisuomalainen puolueen puheenjohtajaksi, Lang toteaa.