Varapuheenjohtajaehdokas Pasi Kivisaari: "En tiedä ainoatakaan syytä, miksi emme voisi olla puolue, jonka itsetunto on korkealla"

Keskusta

Kansanedustaja Pasi Kivisaari on avannut Suomenmaan mielipidekirjoituksessaan syitä sille, miksi hän tavoittelee keskustan varapuheenjohtajuutta syyskuun puoluekokouksessa.

Kivisaari toteaa olevansa keskustalainen, koska puolue on arvoiltaan vakaa.

– Siinä on isoäitiäni ja -isääni, jotka pitivät kesät pojanpoikaansa maalla. Siinä on lapsiani ja perhettäni, joille haluan hyvän tulevaisuuden. Siinä on suomalaisuutta, kaunista maisemaa ja rosoista kylätietä. Siinä on ihmistä, ihmisyyttä. Tahdon tehdä työtä näiden arvojen puolesta, hän kirjoittaa.

Keskustalaisilla ei ole Kivisaaren mielestä mitään hävettävää.

– Keskusta on yli sata vuotta toiminut tavallisen ihmisen puolesta. Olemme aina pitäneet kotien ja kotiseutujen puolta. Nähneet oman pihan yli.

– En tiedä ainoatakaan syytä, miksi emme voisi olla puolue, jonka itsetunto on korkealla. Keskustalaisuudesta voi olla ylpeä silloinkin, kun kannatuksemme ei ole huipussaan, pohjalaisedustaja muistuttaa.

Keskusta on Pasi Kivisaaren mukaan myös tasa-arvoisen aluepolitiikan mestari.

– Kaikkialla Suomessa täytyy olla elämisen edellytykset ja mahdollisuus menestyä. Hajautettu yhteiskunta, huoltovarmuus, lähiruoka, sivistys ja suomalaisten yhtenäisyys osoittautuivat hyviksi keinoksi puolustautua koronavirusta vastaan. Ihan meidän juttuja.

Kommentit (1)

  • Lukija26

    Keskustapuolueella Ei ole mitään hävettävää se on kokoajan ajanut kaikkien suomalaisten ja yrittäjien ja myös heikommassa asemassa olevien ihmisten asiaa yhteistyössä muiden puolueiden kanssa , joiden ohjelmaan sopii työllä ja yrittäjyydellä päästä tähän tulokseen . Erikoista on myös Se ,että tavoitteena on koko Suomen alueella saada vakautta ja hyvinvointia niistä lähtökohdista mitkä ovat sen alueen nopean kehityksen edellytyksiä . Gallup kyselyt ovat satunnaisia otantoja ja niihin uskominen riippuu ,mistä otanta on tehty ? Vain vaalit ratkaisevat ,mutta sen eteen pitää teoilla näyttää ,miten niissä menestyy ja teot on myös saatava kokonaisvaltaisesti äänestäjien tietoisuuteen niin hyvässä kuin pahassa, valitettavasti varsinkin hyvin onnistuneet teot tulevat usein jälkijunassa meidän syvien rivien tietoisuuteen . Näin kävi myös pääministeri Sipilän ansiokkaalle hallitukselle (2015- 2019) Kokonaisvaltainen ja rehellinen yhteenveto meille kaikille ,mieluimmin vielä niin ,että keskutellaan yhdessä asioista ja väitellään jos on tarvetta ? Itse tulen antamaan ääneni jatkossakin puolueelle ,joka pystyy päätöksiin ja ottaa hallitusvastuuta vaikeissakin tilanteissa ,vaikka tietää ettei sen vaikutukset tule olemaan kannatuksen valossa korkeita heti ! Uskon itse ,että keskustapuolue on meidän suomalaisten puolue ,joka pyrkii juuri tähän keskusta oikeistolaisena puolueena isänmaan etu edellä .

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen