Nyt puhuu Kulmunille koulutuksia järjestellyt erityisavustaja Jääskeläinen: “Olen syvästi pahoillani ja pyydän anteeksi"

Keskusta

Keskustajohtaja Katri Kulmunin erityisavustaja Kari Jääskeläinen on syvästi pahoillaan tapahtuneesta ja pyytää anteeksi. Suomenmaan tietojen mukaan Jääskeläinen lähetti anteeksipyynnön sunnuntaina keskustan kansanedustajille ja puoluehallituksen jäsenillle.

Jääskeläinen nousi otsikoihin Kulmunin eroon johtaneiden kohuvalmennusten järjestelijänä.

– Kuten julkisuudessa on kerrottu, olen toiminut erityisavustajana taitamattomasti ministerin esiintymisvalmennukseen liittyvissä asioissa. Tästä on koitunut suurta vahinkoa puolueen puheenjohtaja Katri Kulmunille. Olen tästä syvästi pahoillani ja pyydän anteeksi, Jääskeläinen kirjoittaa viestissä.

– Ymmärrän, että olen menettänyt poliittisten tehtävien hoidossa vaadittavan luottamuksen, joten enempien julkisten erottamisvaatimusten esittäminen ei ole tarpeen, hän jatkaa lyhyessä viestissään.

Jääskeläinen on pitkän linjan keskustalainen taustavaikuttaja. Hän on muun maussa toiminut useiden ministereiden erityisavustajana sekä työskennellyt Elinkeinoelämän Keskusliiton (EK) vaikuttamistyöstä vastaavana johtajana.