“Mie liikutuin“ – Antti Tuisku ylistää Annika Saarikkoa kulttuurialan kuulemisesta ja ymmärtämisestä

Kulttuuri

Poptähti Antti Tuisku kehuu vuolaasti tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikon (kesk.) tapaa hoitaa kulttuurialan tilannetta koronakriisissä.

Saarikko kertoi torstaina Ylen aamussa, että hän asettaa työryhmän pohtimaan turvallisia käytänteitä kulttuurialan tapahtumiin. Työryhmään osallistuu muusikko Paula Vesala.

– Siis mie liikutuin tänä aamuna, kun ensimmäistä kertaa koko korona-pandemia aikana kuulin, että ihminen päättäjätasolla, tässä tapauksessa tiede – ja kulttuuriministerimme Annika Saarikko, puhuu alastamme niin, että hän on kuullut meitä ja selkeästi ymmärtää, Tuisku kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

– Työryhmä turvallisten tapahtumien toteuttamiseksi on ottanut nyt tuulta alleen ja ensimmäistä kertaa kuukausiin meillä on valoa tunnelin päässä. Tämä on hieno asia meille jokaiselle! Ei vain tällä alalla työskenteleville ihmisille, Tuisku hehkuttaa.

Saarikko keskusteli musiikkialan tilanteesta pari viikkoa sitten Antti Tuiskun, Paula Vesalan ja Music Finlandin Kaisa Rönkön kanssa

– Kulttuuriministerinä haluan etsiä yhdessä kulttuurialan kanssa keinoja siihen, että ala pärjää yli pahimman ja tapahtumia voidaan järjestää turvallisella tavalla, Saarikko kertoi tuolloin sosiaalisessa mediassa.

Tänään keskustelimme Antti Tuiskun, Paula Vesalan ja Music Finlandin Kaisa Rönkön kanssa musiikkialan…

Julkaissut Annika Saarikko Perjantaina 9. lokakuuta 2020