Kulmunilta ”100 päivän ohjelma” keskustan kehittämiseksi

Keskustan puheenjohtajakisa

Keskustan puheenjohtajaehdokas Katri Kulmuni tarttuisi keskustan kehittämiseen ja uudistamiseen omalla ohjelmallaan heti puoluekokouksen jälkeen. Kulmuni puhui aiheesta viikonlopun aikana puheenjohtajakiertueella.

Kulmunin mielestä työ puolueen uudistamiseksi on aloitettava heti puoluekokouksen jälkeen.

– Puolueen kehittämiseksi on oltava konkreettinen ja tavoitteellinen suunnitelma. Olen laatinut 100 päivän ohjelmaan rungon keskustan Toivonliikkeen edistämiseksi. Tämä 100 päivän ohjelma on laadittu sadalle ensimmäiselle päivälleni puheenjohtajana, jos tulen valituksi, Kulmuni sanoo tiedotteessaan.

Kulmunin mukaan ohjelmalla otetaan kantaa laajasti keskustan kehittämiseen, kuten järjestötyöhön, ohjelmatyöhön, puoluedemokratiaan ja viestintään. Ohjelman runko on julkaistu Kulmunin sivuilla.

Kulmunin mukaan ohjelma ei kuitenkaan ole vielä aivan valmis. Hän haluaa keskustalaiset mukaan työhön.

– Osallistamisen kulttuurin elävöittäminen onkin asialistalla aivan kärkipäässä. Siksi puheenjohtajana osallistaisin kentän heti puoluekokouksen jälkeen kanssani laatimaan tätä 100 päivän ohjelmaa, Kulmuni kertoo.

– Haluan nähdä, että keskustan tulee olla puoluekartan keskipiste. Samalla sen on kuitenkin oltava kartalla askel muita edellä. Minä uskon, että keskustaa voi viedä eteenpäin ja juurilleen samanaikaisesti, Kulmuni päättää.

Kulmunin sadan päivän ohjelma