Honkonen Ylen gallupista: "Keskustan kannatus on aivan liian kapea"

Gallup

Keskustan varapuheenjohtaja, puheenjohtajaksi Oulun puoluekokouksessa pyrkivä Petri Honkonen kommentoi Twitterissä Ylen tuoretta gallupia, jossa keskustan kannatus oli 10,5 prosenttia.

– Gallupit kertovat, missä mennään. Keskustan kannatus on aivan liian kapea. Luottamus ja kannatus rakentuvat uskottavuuden varaan. Henkilöt, toimintatavat ja viesti ovat uskottavuuden pohja, Honkonen tviittasi.

– Pj-vaalissa keskustalaiset voivat vaikuttaa näistä jokaiseen. On aika liikkua eteenpäin ja kiinnittää katse suomalaisten arkeen ja heidän huoliinsa.

Keskusta putosi Ylen gallupissa vihreiden taakse viidenneksi suosituimmaksi puolueeksi. Vihreät nousi 0,7 prosenttiyksikköä 11,6 prosenttiin. Keskustalle mitattiin 10,5 prosentin suosio, eli 0,9 prosenttiyksikköä viime kuuta vähemmän.

Kommentit (2)

  • Lukija21

    ”Henkilöt, toimintatavat ja viesti ovat uskottavuuden pohja”. Juuri näin.
    Keskusta tarvitsee aikuisen tervejärkisen puheenjohtajan. Lapset ovat kyntensä näyttäneet.

  • Lukija4

    Aikuisia ja tervejärkisiä ovat ehdolla olevatkin ehdokkaat ja koulutukseltaan kielitaitoa myöten sivistyneitä, mutta silti uskottavuus politiikkaan näyttää olevan valitettavasti alamaissa. Yhden asian liikkeet ja populistiset toimintatavat sekä valikoivat muistit on tällä hetkellä galluppien suosiossa. Yhteistyökyky heillä on toivotonta, koska he eivät vahingossakaan tunnusta, että elämässä on kielteisiä asioita – niitä aina on ja nekin on yhteisesti pystyttävä hoitamaan – muuten elämän kokonaisuus ei voi pyöriä.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen