Anneli Jäätteenmäki julkaisi harvinaisen kuvan, jossa on koolla peräti kuusi keskustan puheenjohtajaa ja viisi pääministeriä – katso täältä!

Keskusta

Entinen pääministeri Anneli Jäätteenmäki (kesk.) julkaisi facebookissa kuvan, jossa keskustan nykyisen puheenjohtajan, valtiovarainministeri Katri Kulmunin seurassa on peräti viisi keskustan entistä puheenjohtajaa.

Kaikki viisi ovat myös entisiä pääministereitä. Jäätteenmäen ja Katri Kulmunin lisäksi kuvassa poseeraavat Juha Sipilä, Matti Vanhanen, Esko Aho ja Mari Kiviniemi.

– Tämän viikon Helsingin reissulta esittelen teille harvinaisen kuvan, Jäätteenmäki kirjoittaa julkisen julkaisunsa yhteydessä.

Erityisavustaja Markus Ylimaa kertoo Suomenmaalle, että Kulmuni kutsui koolle tapaamisen, jossa käytiin vapaamuotoista ja hyvää keskustelua keskustasta ja politiikasta.

Jäätteenmäki jätti pitkän europarlamentaarikon uransa viime kevään eurovaaleihin, Sipilä toimii kansanedustajana, Vanhanen eduskunnan puhemiehenä, Esko Aho yritysjohtajana ja Mari Kiviniemi Kaupan liiton toimitusjohtajana.