Keskipohjalaisilta tukea Antti Kaikkoselle

Puheenjohtajakisa

Antti Kaikkonen on tässä ajassa vahvin, puhuttelevin ja varmin valinta puolueemme johtajaksi, kuusi keskipohjalaista keskustavaikuttajaa kertoo yhteisessä kannanotossaan.

– Kaikkosen kyky johtaa, kestää paineita ja yhdistää on testattu perusteellisesti. Kansanliikkeen kasvattina hän ymmärtää ja innostaa keskustahenkisiä suomalaisia kautta maan.

– Kaikkosen paineensietokyky on läpikotaisesti testattu. Mies ei murru kovimmissakaan paikoissa. Päinvastoin, hänellä on osoitettu kyky kerätä itsensä sekä joukkonsa liikkeelle ankarinakin aikoina. Siksikin hän on nyt oikea valinta, keskustalaiset perustelevat.

Puolustusministeri Kaikkosen johtamiskyky saa kehuja keskipohjalaisilta.

– Johtajana hän on kuunteleva, kokoava ja innostava. Kunnon johtajuusnäytöt ovat välttämättömiä henkilöltä, joka valitaan Keskustan puheenjohtajaksi.

– Ennen kaikkea Antti Kaikkonen on innostava ja aito. Hän puhuu selkosuomea ja vastaa reilusti esitettyihin kysymyksiin. Esimerkiksi perheiden asiat, alue- ja kaupunkipolitiikka, yrittäjyys, ympäristö ja liikenne ovat hänellä hyvin hallussa, merkitystään koko ajan nostavan puolustuspolitiikan lisäksi, keskustalaiset toteavat.

He muistuttavat, että uusmaalaiset ovat valinneet Kaikkosen eduskuntaan viidesti, ja vuoden 2019 tappiovaaleissa hän sai suuremman luottamuksen kuin koskaan aiemmin.

– Kaikkonen voi kasvattaa Keskustan kannatusta myös alueilla, joissa valtaosa suomalaisista asuu.

Kannanoton allekirjoittajat:

Maarit Hotakainen, Halsua

Timo Pärkkä, Halsua

Piia Rautiola, Kannus

Tapio Pajunpää, Kokkola

Erkki Hänninen, Kokkola

Oliver Pietilä, Kälviä