Ulla Parviainen on Keskustanaisten uusi puheenjohtaja: “Tarvittaessa kärkenä kurkiauran johtajalinnun lailla“

Keskustanaiset

Kansanedustaja Ulla Parviainen on Suomen Keskustanaisten uusi puheenjohtaja. Hän sai edustajakokouksen äänestyksessä Lahdessa 87 ääntä ja kilpakumppani Anniina Ruottu 61 ääntä.

Parviainen luonnehti itseään pitkän linjan keskustanaiseksi. Kaikki alkoi siitä, kun Kuusamon aktiiviset keskustanaiset kaksi vuosikymmentä sitten houkuttelivat hänet valtuustoehdokkaaksi.

– Se oli sitten menoa!

Parviainen haluaa rakentaa Keskustanaisista verkoston, jossa jokainen voi tuntea vaikuttamisen iloa.

– Haluan vahvistaa järjestön roolia naisten kouluttajana. Haluan, että järjestö on avarakatseinen, aktiivinen ja uudistuva.

– Haluan johtaa rinnalla tukien ja yhdessä toimien, tarvittaessa kärkenä kurkiauran johtajalinnun lailla. Olen tässä koko sydämestäni mukana.

Puheenjohtajavaalissakin kovan kannatuksen kerännyt Anniina Ruottu jatkaa varapuheenjohtajana 112 äänen voimalla.

Toisena varapuheenjohtajana jatkaa Sari Palmu 99 äänellä. Kolmas varapuheenjohtajaehdokas Liisa Varjola keräsi 85 ääntä.

– Uuden puheenjohtajan kannalta on hyvä, että varapuheenjohtajat jatkavat, kun pääsihteerikin samaan aikaan vaihtuu, sanoi väistyvä puheenjohtaja Elsi Katainen onnitellessaan valittua johtoa. Itsekin hän lupasi ”vanhan emännän tapaan” rientää tarvittaessa avuksi.

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen