PS:n Jani Mäkelä mainosti poliittista ilmiantokampanjaa – Opettajajärjestö jyrähti: Maalittamisesta tehtävä heti ilmoitus

Perussuomalaiset

Opettajien Ammattijärjestö OAJ ottaa kantaa poliittiseen ilmiantokampanjaan, josta kohistaan sosiaalisessa mediassa.

– Tänään somessa on puhuttanut poliittinen ilmiantokampanja, jonka kohteena ovat mm. opettajat. Tällaista painostamista emme hyväksy! Meillä on maailman parhaat opettajat, joiden työn autonomiaa ei pidä kenenkään horjuttaa, OAJ tviittaa.

Järjestön mukaan mahdolliseen maalittamiseen on puututtava välittömästi.

Kohussa on kyse perussuomalaisten nuorisojärjestön masinoimasta kampanjasta, jossa oppilaita kehotetaan raportoimaan kouluopetuksen puolueellisuudesta.

– Kerro meille, jos sinulla on tietoa oman koulusi opetuksen puolueellisuudesta! Kasaamme kaiken tiedon ylös ja viemme asiaa eteenpäin tarvittaessa opetushallitukselle saakka.

Hei nuori! Onko sinun koulussa perussuomalaisiin suhtauduttu eri tavalla kuin muihin puolueisiin? Käsitteleekö…

Julkaissut Perussuomalainen Nuoriso Tiistaina 12. tammikuuta 2021

Sosiaalisessa mediassa on paheksuttu erityisesti sitä, että perussuomalaisten kansanedustaja Jani Mäkelä mainosti kampanjaa omassa Facebook-julkaisussaan.

– Jos törmäät koulussa tai missä tahansa muussakin ei-poliittisessa yhteydessä perussuomalaisten vastaiseen politikointiin, raportoi siitä puolueelle, Mäkelä kirjoitti päivityksessään, jonka hän poisti myöhemmin keskiviikkona.

Mäkelä ohjeisti väkeä kertomaan kokemuksistaan yksityiskohtaisesti.

– Kuka, missä, miten ja mieluiten miten asian voi todistaa? Nuorisojärjestö ottaa viestejä vastaan, kansanedustajat ottavat viestejä vastaan.

Kuvakaappaus Mäkelän Facebook-julkaisusta.

Kommentit (2)

  • Lukija22

    Jopa PS onnistui sohaisemaan muurahaispesään.

  • Lukija9

    Kyllä nyt Persut lähtivät liukkaalle tielle. Mäkelän esitys on suora ”plakiointi” Natsien, KGP:n tai Stasin oppikirjasta. ”Käskemme sinut ilmiantamaan” TT:n tai NN:n siitä ja siitä asiasta, niin me vaimennamme hänet oli todisteta tai ei.
    Kyllä Mäkelän ulostulo oli nyt sitten se viimeinen paljastus, ketä Persut todella ovat. He ovat äärijärjestö, joiden jäseniä tulee kavahtaa, eikä minkään ryhmän tule luisua yhteistyöhön heidän kanssaan.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen