Pirkkalainen ottaa Halla-ahon haasteen vastaan: “Meille sopii mainiosti, että kuntavaalien akseli virittyy keskustan ja perussuomalaisten välille“

Kuntavaalit

Meille sopii mainiosti, että kuntavaalien akseli virittyy keskustan ja perussuomalaisten välille, kirjoittaa keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen Facebookissa.

Meille sopii mainiosti, että kuntavaalien akseli virittyy Keskustan ja perussuomalaisten välille! 😊🍀 Hienoa päästä…

Julkaissut Riikka Pirkkalainen Sunnuntaina 11. lokakuuta 2020

Hän viittaa sunnuntain Helsingin Sanomien artikkeliin, jossa kerrotaan perussuomalaisten tekevän kovaa kuntavaalityötä keskustan kuntavallan murtamiseksi. Perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos uskoo, että keskustaa aiemmin tukeneista valuu paljon porukkaa perussuomalaisten kannattajiin.

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho ilmoittaa perussuomalaisten houkuttelevan uusia äänestäjiä nimenomaan keskustan leiristä. Hän haastaa keskustaa tivaamalla, miten sen lupaama maaseudun puolustaminen näkyy käytännön politiikassa.

Pirkkalaisen mielestä on hienoa päästä keskustelemaan perussuomalaisten vaihtoehdoista kuntien kehittämiseksi.

– Pelkällä uholla tai peruutuspeiliin katselulla kunnat eivät selviä. Keskustelemme mielellämme myös maaseudun kehittämisestä perussuomalaisten kanssa. Se on työnä etuoikeus, mutta myös haasteellista, hän kirjoittaa.

Keskustan puoluesihteeri heittää haasteen takaisin perussuomalaisten leiriin kysymällä, mihin he tarttuisivat maaseudulla ensimmäisenä.

– Mikä on konkreettinen lupauksenne tai tavoitteenne?

Pirkkalainen toivottaa tervetulleisksi keskustan ehdokkaiksi kaikki sellaiset suomalaiset, joille myönteisyys, tulevaisuususko ja ratkaisuhakuisuus ovat arvoja politiikassa.

–  Uholle on vaihtoehto – se on tolkku ja kyky kantaa vastuuta.